Minu lemmikud

Nagu te teate siis mina olen üks neist, kes Blogiauhindade jagamisele selga ei keeranud. Mul on natukene ükskõik, mida arvatakse, kuigi pean tunnistama, et ma saan aru, miks osad blogijad ei osale (see laulupidudel osalevate kooride kritiseerimise võrdlus, mis vist Pille blogist levis, on tegelikult päris tabav), aga see selleks. Minu hobune on ilmselt piisavalt madal.

Ühesõnaga. Viskasin pilgu peale ka neile, kes kandideervad. Mina, kui mittekorraldaja võin öelda, et minu jaoks on päris palju ka p…a*, aga on ka päris vahvaid blogisid, isegi leidisin paar blogi, mida jälgima hakata vahelduse ja värskuse mõttes.

  1. Minu pere ja muud. Nunnu laps, armsad pildid, vahvad diy-projektid, ilus Instagram konto.  Selline heatuju blogi. Paluks rohkem postitusi.
  2. Brigitte blogi. Üldiselt ma videoblogisid ei vaata, või mis üldiselt, ma ei vaata videoblogisid üldse ja ma ei tea ka, mis põhjusel ma üks kord Brigitte blogi vaatama sattusin. Ju tahtsin leida midagi, mille kalla mögiseda. Teate ju küll, vana ja kade mina;) AGA mulle täiega meeldis, vaatasin isegi veel paar osa ära ja kuigi ilmselt siiski videoblogide sihtgrupp ma ei ole, siis seda blogi võiks meelelahutuseks täitsa vaadata. Brigitte on kihvt.
  3. Metsik aed. Ma ei jõudnud veel väga palju süveneda, aga need postitused, millele pilgu peale viskasin, tundusid minu teetassike. Ma ka ju ikkagi maanaine ja kõik aia ning lilledega seonduv paelub mind. Ma ei saa öelda, et ma oleksin väga tubli ja andekas aiatööde tegemisel, aga ma loodan küll, et ühel ilusal päeval suudame me Ussipesa aia ka teha selliseks nagu ma unistustes ja mõtetes ette kujutan. Natuke metsik, aga piisavalt korrapärane, et kõik rahul oleks;)
  4. Arvamusblogidest annan ma hääle muidugi iseendale. Ok nali. Või kas on? Minu PÄRISlemmikud arvamusblogid on kahjuks need, mis ei ole siin nimekirjas, aga võtan Piia blogi (vähemalt mingiks ajaks) lugemislisti.
  5. Välismaaelu blogidest olen ma pikemat aega olnud Seiklusjuttude lugeja. Jään ka edaspidi. Lihtsalt meeldib. Mõnus argiblogi. Hea lugeda.
  6. Kuigi mu meelest ei ole Merje blogi enam nii terav kui siis kui ma selle avastasin ja lugema jäin, siis on see ikka üks nendest blogidest, millele ma pea igapäevaselt pilgu peale viskan. Eriti meeldivad mulle Merje remondijutud. Ma ei teagi, miks, aga täiega meeldib jälgida, kuidas ta toimetab ja majandab.
  7. Harivatest blogidest olen ma Heily blogi lugeja. Mis siis, et ta mu parim sõbranna on, nii et saab öelda, et ma pole erapooletu. Aga kas peangi? Igatahes igakord kui mul on lastekasvatuse jms kohta nõu vaja, siis pöördun ma Heily poole. Ja vahva on lugeda ühe õpetaja toimetamistest. Vahelduseks selline natuke hariv ja õpetlik.
  8. Mariel Pähkel on minu arvates Eesti blogimaailma üks kirkamaid ja tõusvamaid tähti. Väga kihvti stiiliga noor naine, kenad pildid, mõnus “nagu välismaa blogi vibe“. Tuult tiibadesse! Täiega üks lemmikuid.
  9. Mõisalood. Sest halloooo…MÕISATE LOOD. Ma jumaldan mõisaid, mul ei saa neist kunagi kõrini ja kui keegi mulle kandikul nende lood ette toob, siis muidugi läheb mu hääl sellele blogile. Aitäh-aitäh-aitäh selle blogi eest!
  10. Jummel Juurikas. Ei ole ma alati temaga nõus, aga mulle meeldib tema elustiil, ellu suhtumine. See on selline blogi, mis avardab silmaringi ja paneb mõtlema. Tore vegan blogi:)
  11. Della kodu. Imeilus kodu ja ilusad pildid. Mida sa hing veel ihkad sisustusblogist!
  12. Päisepildil olev kummut meie kodus on Höme sisustuspoest. Minu LEMMIK! Kas siis saab imestada selle üle, et mulle meeldib ka nende blogi? Nii palju ilusaid asju! Leidsin elutuppa sealt ka roosa kummuti, aga kahjuks kuulutas Marek selle liiga kalliks. No jah, mõni teine kord siis. Igatahes blogil ja Instagrami kontol hoian silma peal.
  13. Eriauhinna annan mina absoluutselt kindlasti Anna Elisabethile. Minu meelest oli see megajulge temast näidata, milliste probleemidega ta tegelikkuses võitles. Näitas, et ka imeilusatel ja stiilsetel inimestel ei ole elu vaid meelakkumine. Respect!

Oma lemmikblogide poolt saate hääletada siin.

*mõnda blogi ei suutnud ma lihtsalt lugema hakatagi fondi, tausta, kujunduse pärast. Sry. Ma tean, et maitsed on erinevad, aga jubedalt häirib kui ma pean oma vanu silmi pingutama, et sigri-migris tekst üles leida.

4 thoughts on “Minu lemmikud

  1. ma hääletasin sinu poolt… ma (enamus) teisi blogisi pole unes ka kuulnud, kes sinna kandideerisid. Tegelikult kõikidest blogidest ma ainult sinu oma olen lugenud (seal nimekirjas).

    Eriauhinna panin ka AEle, kuigi ma ei loe teda, aga seda akne artiklit lugesin.

  2. Pingback: Hääletage minu poolt – kultuur ja lastejutud! | Manjana blogib

    • Aga palun. Siis on win-win olukord, Sina said motivatsiooni ja mina rohkem postitusi, mida oodata. Väga kihvtid pildid on sul. Hingega.

Leave a Reply