Kevadine garderoobivärskendus Kriss Soonikuga/Spring in my closet with Kriss Soonik

Mulle meeldib igasugu asju omavahel miksida: odavaid kallitega, H&Mi vanaema kapist leitud pärlitega, second hand´i uute asjadega. Nüüd oli mul põhjust soetada mõned Kriss Sooniku tooted ja garderoobi koristades tabasin end ühel hetkel lihtsalt oma hetke lemmikuid miksimas ja pildistamas. Sobiv põhjus selleks, et mitte edasi koristada. Pildistamine oli palju lõbusam. Mitte et ma seda väga teha oskaks, aga ehk annate andeks. Kõik ei saa fotograafid olla. Mina olen aegajalt lihtsalt wannabe moeblogija.

IMG_6366

Teksad: Humana. Saapad: Viljandi second hand. Seelik: Kriss Soonik. Viimasest saab ilmselt mu lemmikese, sest see sobib nii pükste kui kleitide kui seelikutega.

IMG_6368.JPG

Jean Paul seelik: Fretex. Saapad: Viljandi second hand. Top: Kriss Soonik

IMG_6377

Seelik: Vanaema kapist. Lemmik juba aastaid. Topp: Kriss Soonik

IMG_6380

IMG_6381

Zara kingad: Uuskasutuskeskus. Pitsbodi: Kriss Soonik.

IMG_6391.JPG

Seelik: Humana. Kingad: Uuskasutuskeskus. Topp: Kriss Soonik

IMG_6399.JPG

Kleit: H&M. Lacoste tossud: Taanist megaalega ostetud. YSL vöö: sõbranna kingitus.  Käevõrud: sõbranna kingitus.

IMG_6409.JPG

Teksapluus: Humana. Lõhikutega seelik: Stockholmi second hand

IMG_6417.JPG

Massimo Dutti jakk: sõbranna kingitus. Bodi: Kriss Soonik

IMG_6421.JPG

Filippa K kleit: Ostustopp. Rinnahoidja: Kriss Soonik

IMG_6427.JPG

Kampsun: Uuskasutuskeskus. Seelik: Humana

IMG_6428.JPG

IMG_6433

Kampsun: Uuskasutuskeskus. Rinnahoidja: Kriss Soonik

Nimetu.jpg

Kimono: Kriss Soonik. Rinnahoidja ja püksid: BonBon Lingerie

I have always loved to mix different clothes. Old with new. H&M with vintage findings from my grandma´s closet. Lingerie has been my passion for years. When I now needed to buy some Kriss Soonik products I suddenly found myself mixing these lingerie pieces with my current favorites. Instead of cleaning the closet which I actually intended to do. But hey, it was way more fun to take photos. Not that I am any good in that, but not every one can be a photographer.

13 thoughts on “Kevadine garderoobivärskendus Kriss Soonikuga/Spring in my closet with Kriss Soonik

  1. Helesinine rinnahoidja on kaunis. Üldse ma olen nii rahul, et moeloojad nö saledate inimeste pesuni ka lõpuks on jõudnud. Veel mõni aasta tagasi oli suht võimatu A või B korvi omanikul normaalset polstrita rinnahoidjat leida. Nüüd juba saab valida.

    • Ma aastaid tagasi pidin ostma lasteosakonnast, sest ka A-B korvi ei saanud lihtsalt ilusat, või noh ei olnudki jah valikut. Kummaline. Nüüd õnneks mõlemad kodumaised tootjad teevad väikese rinnaga naistele niiii ilusat pesu, et mine hulluks. Või pankrotti:D

    • Mina olin enne laste saamist C korviga, peale seda D või E või isegi sealt edasi. Ja pole mitte kunagi saanud sobivat pesu. Alati vaatasin pika näoga kui ilusad on B korvi asjad.
      Mis värk on?

    • Absoluutselt. Need olid kaltsuka kohta mu meelest suht kallid, aga üks parimaid oste. Esiteks olin ma selliseid taga ajanud aga ei raatsinud mitu sotti maksta ja teiseks need on ühed kõige mugavamad jalatsid mu kapis.

  2. Ma tahaksin su riidekapi sisu 🙂 Kõik komplektid olid täiesti minu maitse.. see plisseerseelik, top ja Zara kingad ning täpuline pluus seelikuga jne jne

    • Heheheee, siis pead hakkama mööda kaltsukaid käima. Suurem osa mu garderoobist on sealt pärit. KIngade üle kusjuures olen ma päris õnnelik, sest tahtsin kontsaga kingi, aga mitte liiga kõrgeid ja siis seal nad olidki…Ideaalne veel, et mul on pea sama värvi ja samast materjalist kott ka:)

      • Ma käingi aga viimasel ajal saak väga kehva (Tartus). Kohe peale su postitust kammisin lähima Humana jälle läbi.. ei miskit. Iga nädal külastan lõuna ajal lähimaid kaltsukaid aga pole vist minu aeg hetkel.
        Kingad on tõesti ilusad, värv on ka super.

      • Tegelt oli mul ka mingi periood täielik mõõnakas, no mitte miskit ei hakanud silma ja siis läksin üks päev Paavlisse ning oleks tahtnud poe tühjaks osta:D A no õnneks või kahjuks tuli mõistus koju enne kui hulluks läksin. Samas eile sain Humanast imeilusa ja nagu mulle loodud Cavalleria Toscana pintsaku. Ei saaks rohkem rahul olla.

  3. Mul on ütlemata hea meel, et sa Kriss Soonikuga koostööd teed ja tänu sellele tema pesu minu feedi silmailu toob! Lemmik, absoluutselt.
    Mul on üks pooljuhuslikult buduaari lehe kaudu tellitud tema varajane pesutükk – pitsbodi. Kollane.
    Hea meelega värskendaks oma pesukappi just tema kraamiga! Some day… seniks imetlen niisama.

    • Mul on hea meel, et meeldib. Ma ise olen ka tema asju ammusest ajast imetlenud, nii et mul ka hea meel. Mu armastus BBL vastu jääb ikka ka püsima, sest noh ikkagi aastaid pmst vaid selle brändi pesu kandnud, aga vaheldus on tore ja KS asjad on hoopis teistsugused. Pitsbodid on nii paganama nunnud ja samas nii paganama seksikad.

Leave a Reply