“Maskis laulja” – nii kohutavalt veniv ja igav saade

Kas kellelegi päriselt ka see saade meeldib (enam)? Ma olen mõned korrad püüdnud seda vaadata ja no iga kord saab igavus must võitu ning rohkem kui üks esineja ma ära ei suuda vaadata. Eile jäime Idaga seda vaatama, sest Ida tahtis näha, kes välja langeb, lõppes see sellega, et viimased 40 minutit IGAVLESIME ja ootasime vaid seda hetke, et vaadata, kes seal maski all siis on.

Mu meelest see saade on oma aja lihtsalt ära elanud. Või lihtsalt ajal, mil suur osa inimesi enam niikuinii telekat ei vaata või teeb seda järelvaatamisest, on see lihtsalt nii mõttetult veniv.

5 thoughts on ““Maskis laulja” – nii kohutavalt veniv ja igav saade

  1. Minu jaoks on kõik erinevad laulusaated NIIIII pikaks venitatud, et ma ei vaata neist enam ühtegi.. ei otse ega järele.

    • Jap, ma võib olla mõnda isegi vaataks (mitte et ma teaks millist), aga tean juba eos ette, et kõik on ühe vitsaga löödud pikaks venitatud jama ja ei isegi ei viitsi proovida.

  2. Mulle ideena meeldib. AGA.. miks vaadata 2,5h kui jättes vahele reklaamid ja päris suure osa igavast lobast ja lapse nõudmisel siiski vihjed ära kuulates pääsen ma 40 minutiga kuskil esmaspäeva õhtul? Ja kes idioot arvab, et nende põhilist sihtgruppi vanuses 6-10 ei saadeta enne koolinädala algust magama poole saate pealt? 😀
    Ja see igav loba – see saade kaotas palju BSH lahkumisega, oli see nii cringe kui ta ka oli, vähemalt nalja sai 😀 Ja Sander saatejuhina oli palju parem 😀

    • Mulle ka ideena meeldib ja saan aru, et lastele veel eriti, aga no fakt ongi see, et nad pekstakse nkn poole pealt magama ja… ah, ühesõnaga liiiiiga igaaaaav.
      Kusjuures mulle alguses BSH meeldis seal, oligi selline lõbus loba, aga siis vist teine hooaeg tundsin, et nope, enam ei jaksa. tegelikult ka teiste juttu ei jaksanud,sest kõik mu meelest nii punnitatud ja “pean midagi rääkima, et oleks pikem saade”.

  3. Mulle jälle tundub, et noorest Malmstenist hullult üritatkse saatejuhti/ürituste vedajat teha…..küll teda nüüd topitakse ja proovitakse igale poole…..kõik eeldused on justnagu kandiku peal reas….aga no sellest poisist ei tule.

Leave a Reply