Kuidas ma muutun?//I would have never though the boost my self-esteem might get, but the boost has been big

Tänu Perekooli Kägudele, kes mulle kogu aeg meelde tuletasid, et ma olen nii kole inimeseloom (välimuselt eelkätt), et kui pimedas vastu tuleksin ehmatan lapsed ära ja üldse oleks minust vaid aus kott peas ringi käia, sest jumala eest, kuidas üks 37aastane naine julgeb välja näha “nagu mu vanaema” ja “50+ aastane”, viskas mul kopa ette ja ma otsustasin Medemis nahakliiniku abiga end muutma hakata.  Ma oleks seda varem juba teinud, aga mingil põhjusel oli minul (ja nagu ma aru olen nüüd saanud ka paljudel teistel) eelarvamus, et botuliinisüstid, IPL fotonoorendus ja laugude korrigeerimine maksab väikese varanduse. Tegelikult on see üllatavalt odav. Oleks pidanud eelarvamuse asemel kodulehelt hindasid vaatama. “Kurjusekortsu” ja otsmiku horisontaaljoonte botuliinisüstid maksavad kokku 349 eurot. Kui mõelda kui palju maksab üks kosmeetiku juures käimine, mille tulemus (olgem ausad on vaid korraks värskem olemine), siis ei saa seda just kuigi kalliks pidada.

Eveliis-5.jpg

Minult on küsitud hästi palju küsimusi. Eelkätt hinna kohta, mis sai juba vastuse (teistest protseduuridest, mis mind ees ootavad ja palju maksavad, räägin siis kui kord nendeni jõuab), aga ka seda kas valus ei ole. Süst on alati ebamugav, aga valus ei ole see protseduur kindlasti mitte. Esimesed tulemused olid näha kolme päeva pärast ja alguses oli äärmiselt imelik tunne, et otsmiku liigutada ei saanud, aga sellega harjub hästi kiiresti ära.  Meil on kodus nüüd inside joke, et ma teeks imestunud nägu, aga ma ei saa. Kurjuse korts on veel näha, aga see hakkab ka vaikselt ära kaduma, nii et varsti ei saa ma ka kurja nägu teha.

Mult on küsitud, et kas ma ei karda, et olen oma organismi lasknud panna midagi, mis sinna ei kuulu, et kas ma ei karda, et sellel võivad olla mingid tagajärjed. Ma ütlen ausalt, et ma usun, et need kogused on mikroskoopilised ja pealegi kui lugeda uudiseid siis üle päeva muutub midagi tervisele kahjulikuks. Ma ei oska karta. Praekartul pidavat ka vähki tekitama.

Üks natuke naljakas küsimus oli, et kas ma ei kartnud nahakliinikusse minna, et seal töötavad kindlasti beibed, kes kõikidesse, kes imekaunid ei ole, suhtuvad üleolekuga. Suhtumine selles nahakliinikus oma klientidesse on käsi südamel nii meeldiv, et juba selle pärast tasub sinna minna. Toredad, sõbralikud ja äärmiselt professionaalsed inimesed. Ma isegi ei tea, kust inimestel selline naljakas eelarvamus tulla võis.

Minult on küsitud ka, et miks ma midagi ei teinud oma siniste silmaaluste ja suu ümbruse vagudega. Teate, sellega on selline veider lugu, et mu välimuses on otseselt häirinud mind vaid mu rasked silmalaud ja hambad, ma ei ole end otseselt vana ja koledana tundnud, päriselt. Kosmeetikud ja juuksurid on mind vajadusel suutnud piisavalt üles tuunida ja argipäevadel…noh argipäevadel ei pannud ma ise tähele kui kole ma olin. Random fakt: ma ei kasuta igapäevaselt juba aastaid jumestus- ja peitekreeme, kuigi nende abil saaksin ma end ka igapäevaselt kõiksugu kägudele välimuselt vastuvõetavamaks muuta. Mulle meeldib argipäeviti suhteliselt loomulik olla, nii säilib ka mingi põnevus kui on vaja mõne ürituse jaoks end üles lüüa. Mis mulle Medemises ka meeldis oli see, et nad küsisid, mis mind ennast kõige rohkem häirib ja ei hakanud midagi juurde soovitama, mida jällegi paljud on eeldanud, et igal pool raha teenimise eesmärgil tehakse. “Me teeme täpselt nii palju kui klient soovib, ” oli nende kindel seisukoht, “kui hiljem klient leiab, et tahab midagi veel korrigeerida, siis alati saab kõike juurde teha, kuid esimese asjana on meie mõte välimus hoida võimalikult loomulik.” Mulle meeldis nende suhtumine. Ja seepärast ei ole ka mu otsmik sama sile kui 15aastasel, vaid see on loomulikult sile. Kortsud on näha, aga mitte vagudena.

Eveliis-2Eveliis-4Eveliis-6Eveliis-8Eveliis-9

Kuigi nagu ma ütlesin, ei ole mu välimus mind ennast otseselt seganud, ma olen alati olnud enesekindel ja välimus pole kunagi mind milleski takistanud, aga jaa, kui te küsite, kuidas ma ennast nüüd peale esimest protseduuri tunnen, siis muidugi ütlen ma, et ma tunnen end paremini ja veelgi enesekindlamana. Ma ei oleks uskunud, et see nii palju enesehinnangut tõstab, aga tõstab.

Loomulikult on minult ka küsitud, et aga mis siis saab kui mõju ära kaob. Kas ma siis jäängi ennast nüüd süstima. Vaadake enne ja pärast pilte! Need vist räägivad enda eest. Muidugi jään ma edaspidigi neid süste tegema. Aga kas ma sõltuvust ei karda? Nooh, ega kunagi ei saa 100% kindlusega ju öelda, et ma mingi hetk peast lolliks ei lähe, samas ma ise arvan, et ma olen üsna adekvaatse reaalsustajuga inimene. Pealegi kui rääkida moes olevatest suurtest tagumikest ja suurtest huultest, siis need mõlemad on mul looduse poolt piisavalt lopsakad, et end juba loomulikult moodsana tunda.

//

After the constant negative comments at me in our infamous forum Perekool, where I was constantly reminded how ugly I looked, that if you were to meet me in the dark, I would scare the children off. Or I should really be walking around with a bag around my head, because honestly, how does a 37-year old woman dare to look like “my grandmother” and “a 50+ years”. I just had enough at one point and decided to make some changes with the help of Medemis Clinic. I would have done it earlier, but for some reason I was (and now I can see a lot of people were) prejudice that botulinum injection, IPL Photo Rejuvenation and Correction of upper eyelids would cost a small fortune. Surprisingly they are fairly cheap. Instead of being prejudice, I should have just check the pricelist on their website. Getting rid of the frown and horizontal forehead lines costs only 349 euros. If you think how much it costs to get your facial done for just one time, whereas the result is as much permanent as feeling fresh for about an hour, I can’t say it is expensive.

I have been asked many questions about this topic. Mostly about the price which I already told (I will tell more about the other procedures and costs once I have received them). But also whether it is painful. Injection is always uncomfortable, but the procedure itself is not painful. I could see the results already in three days and to be fair, it felt really weird not being able to move your forehead, but you get used to it quickly. We have an inside joke now at home, where I am asked to look surprised, but I can’t. You can still see the frown lines, but these have started to disappear too, so soon I won’t be able to pull an angry face either.

I have been asked whether I am not afraid that after having put something into my body that doesn’t belong there, I might suffer from some consequence. I’m being honest here, by believing that the quantities injected into my body are just too small to have any effect in that sense. Besides, every day there is news about something becoming dangerous to your body. I am not afraid, I don’t know how. They say fried potato can cause cancer too.

There was one funny question about the people working in the clinic – wasn’t I afraid that they will all be tuned up babes, who look down to anyone who is not looking picture perfect. Trust me, that clinic is very kind towards its customers and that alone is a reason enough to visit them. Nice, friendly and very professional staff. I don’t even know, why would anyone think like that.

I have been asked why haven’t I done anything with my blue lower eyelids and corners of the mouth. Well, the funny thing is, that the only area in my face, that has ever bothered me, are my upper eyelids and my teeth. I have never really felt old and tired. If needed,  I have always been scrubbed up by professionals and on normal days … well, I didn’t realize, how ugly I was. Here is some useless information for you – I have not been using foundation for years now though, that would probably make me look much more presentable. I like to look fairly natural in my daily life so when there is an occasion, there is something to look forward to. What I also like about Medemis, is that at the very beginning they asked what was bothering myself the most and didn’t start to suggest more procedures. Contrary to yet another prejudice, when people think this is what clinic do to make more money. “We do as much as the client wishes” is their principle “and if the clients wants to do something more later, it is a possibility. But first and foremost we’d like to keep the appearance as natural as possible.” I like their attitude. And this is why my forehead is not as smooth as a 15-year old would have, but it is naturally smooth. You can see the wrinkles, but they are not as deep.

Although I have said before, that my looks have never really bothered me, I have always been self-confident and my appearance has never stopped me from doing something, I must admit, that after having the first procedure done, I do feel better and even more self-confident. I would have never though the boost my self-esteem might get, but the boost has been big.

Of course I have also been asked, what happens if the injections wear off. Do I need to receive the injections for the rest of my life? Look at the before and after pictures, they speak for themselves! Obviously I will keep receiving the injections. Aren’t I afraid to get addicted? You can never say with a 100% confidence that I will never loose my senses, but I’d like to think I am quite adequate and realistic person. If you hint at the big butts and lips that are in fashion at the minute, then I have them quite lush by nature so I am fashionable already.

Eveliis EP.jpg

15 thoughts on “Kuidas ma muutun?//I would have never though the boost my self-esteem might get, but the boost has been big

  1. Mind huvitaks fotonoorendus, olen ise sellele pigmendilaikude pärast mõelnud aga noh, ei ole end suutnud ikka asjaga kurssi viia või ei ole probleem piisavalt terav 🙂
    Kas seda süsti saab ainult kurjusekortsule mõjuvana ka teha? noh et ikka imestada saaks aga kulmu ei kortsutaks?

    • Saab ikka, vaid kurjusekortsu hind on 189 eur. Fotonoorendusest saan rääkida lähemalt detsembris, hetkel tean vaid et hind on 309 eurot ja kui olen vaadanud enne ja pärast pilte Medemise blogis ja Instas, siis on ikka täitsa märgatav vahe

  2. Ma olen ka seal käinud ja väga rahul teenindusega ja tulemusega. Meeldivad, professionaalsed inimesed, kes vastasid rauliku järjekindlusega, kui ma umbes 759 korda küsisin “ega ebaloomulik ei tule” ja korrutasin, et “parem vähem kui rohkem”.

  3. Ilusad sinised silmad tulid kohe esile siledama lauba alt 🙂

    Kas oskad öelda, mis vanuses umbes need pigmendilaigud ja kortsud tekkisid? Kas see tuli nagu järsku paari viimase aastaga või pigem aeglaselt nii et 10a peale lisandus iga aasta tibatilluke muutus?

    • Pigmendilaigud tulid küll järsku, julgen öelda et peale rasedust läks nö hullemaks. Kortsud ei tulnud järsku, otsaesised kortsud olid mul juba väga ammu, ja just nii iga aastakesega tulid rohkem nähtavale.

  4. Mina ootan juba seda, kuidas laugude operatsioon läheb… Et mida täpselt tehakse, milline on paranemisprotess ja kuidas on lõpptulemus. See ettevõtmine tundub lihtsalt megaõudne ja ma ise ei julgeks ilmselt iial seda teha.
    Näo osas on mul sinuga kahjuks üsna samad “vead”.
    Ma näen küll parem välja kui sina (sorrrrriiiiiiiiiiii :D, pidin ikkagi kirjutama….), aga enda näo juures ei meeldi mulle samamoodi:
    – rippuvad laud (vahepeal tundub mõttetu isegi ripsmeid värvida, sest kes neid ripsmeid seal laugude all ikka näeb… laugude värvimisest ja lainerijoonest ei hakka rääkimagi)
    – pruunikad laigud – nende puhul ma olen pigem arvanud, et tegemist tedretäppidega 😀 Mul on lapsest peale tedretäpid olnud, mida ma muidugi lapsena väga põdesin. Täiskasvanuna meeldib mulle ka pigem mõelda, et need on tedretäpid kui pigmendilaigud, tundub natuke positiivsem 😀 Ja nende osas ma vist ka ei kavatse midagi ette võtta.
    – vaod suu juures – mulle tundub, et sellega polegi midagi ette võtta. Seda kohta ei süsti ju täis. Või on mingi lahendus, mida nad pakuvad?
    – korts otsaesisel – see mind tegelikult ei häiri, sest puhkeolekus see väga silma ei hakka.

    Ma ise kardan mingil põhjusel näo-operatsioone ja süste nagu tuld ja ei kujuta ette, mis peaks olema see põhjus, mis ajendaks mind seda õudust ette võtma. Isegi tasuta ei teeks.

    • Ma lapsena täiega häbenesin tedretäppe, igasugu asju proovisin, et lahti saada, nüüd on need minu arvates täitsa armsad, aga mul on lisaks nunnudele täppidele ka sellised suuremad laigud, näiteks otsmikul ja ausalt öeldes nendest on küll hea meel lahti saada.
      Suu vagude puhul jah ei süstita neid täis, vaid tõstetakse põski, nii et see on täiesti teostatav. Ma ise hetkel ei tunne, et seda vajaksin, kui häirima hakkavad, siis saab alati seda hiljem korrigeerida.
      Ega ma ka ausalt öeldes natuke kardan igasugu operatsioone, eriti näos, aga ma ei taha neid rippuvaid lauge ja kui on võimalus vahelduseks laugusid ja ripsmeid värvida, et sellel ka point oleks, siis…ootan novembri lõppu juba

  5. Aga ma huvipärast küsin, et kas neile süstidele on ka alternatiivi? et näiteks muudad päeva pealt toitumist ja nii aasta otsa, ja muidu ka elustiili tervislikuks , trenn, 8h und ja sööd mingeid toidulisandeid (oli vist kollageen) sisse? kas seespidiselt olkes võimalik sellist effekti saavutada?

    • Seda ma ei usu, et enam sama efekti oleks võimalik saavutada, küll aga on võimalik see, et enam ei laseks hullemaks minna, et vaatakski mida sööd ja kollageeni (kuigi väidetakse, et see ikkagi ei aita, ma ka ei tea) ja no et ilma päikesekreemita ei lähe lauspäikese kätte. Ma olen päiksekreemita terve elu käinud, reaalselt terve elu pole ühtegi päikesekaitsevahendit kasutanud

Leave a Reply