Viimased päevad kapedega – on siis erinevust või mitte?

Ma ikka olen Instagramis jaganud oma kapede kandmise protsessi ja küsinud teilt, et kas erinevust ka näha on. Alguses võib olla teistele ei paistnud muutused välja, sest üleöö ju midagi ei muutunud, aga mind pani küll imestama kui kuu aega tagasi küsisin uuesti, et kas on midagi muutunud ja ikka oli neid, kes ütlesid, et mingit vahet ei ole.

Eks see natukene tegi meele mõrudaks. Seda enam, et ma olin jaanuaris kapesid pannes üsna skeptiline, kas see lahendus ikka töötab. Millegi pärast mul suurt usku ei olnud, aga et see oli pea ainus lahendus hambad korda saada, siis tuli risikida.

2 thoughts on “Viimased päevad kapedega – on siis erinevust või mitte?

  1. Wow! Väga suur muutus ju 🙂 – kindlasti väärt kõiki neid ebamugavaid ja ebameeldivaid hetki kaheksa kuu jooksul.

Leave a Reply