Millisesse ilukliinikusse ma vist rohkem enam ei lähe?

Võib olla see pealkiri on natuke ebaaus, sest päris nii ei saa ma ka öelda, mul oli isegi veel ühe protseduuri jaoks sinna veel aeg kinni pandud, aga siis juhtus “sigaseid väljaminekuid” ja ausalt igasugu ilusüstid tundusid absoluutselt mitte olulised ning aeg sai tühistatud.

Natuke kahju on, sest oleks tahtnud ju näha, kas see ka veel midagi oluliselt muudab, st et kas keegi saab erinevusest aru ilma, et ütleksin midagi, aga teisalt ei ole ka kahju, sest ega ma viimase protseduuriga seal päris rahule ei jäänud. Pole nagu päriselt midagi viga, aga kuna kogemus on ka kahe teise kliinikuga ja väga positiivne, siis julgen öelda, et viimane kogemus oli kõige kehvem.

2 thoughts on “Millisesse ilukliinikusse ma vist rohkem enam ei lähe?

  1. Mina käisin Medemises kurjuse kortsu tegemas ja ei jäänud rahule. Samas, ei teagi, kas asi oli selles, et mulle ei mõjugi (üks kord olen teises kohas teinud) või oli mingi muu põhjus. Tagasi ma ei läinud, kuigi kuu hiljem oleks saanud korrigeerima minna, aga kuna üldse ei mõjunud, siis tundus see aja raiskamisena.

    • Issand, ma oleks megavihane kui üsna arvestusväärse summa paneks sinna alla ja ei jääks rahule, st et poleks üldse tulemust. Ma praegu virisen paari joonekese pärast, silmaümbrus ja kurjusekorts on väga okei, aga noh ikka ju põhjus vigiseda:D
      Mina oleks tagasi läinud ja uurinud, miks ei mõju.

Leave a Reply