Miks me jälle eraldi tubades magame?

Jah, juttu tuleb ikka nendest Napsie madratsitest, nendest samadest, millest te igalt poolt loete ja mille suhtes teil on juba kahtlus tekkinud, et kas need ikka on nii head või on see lihtsalt üleshaibitud õhk, sest koostöö. Ja teada ju on, et blogijad ütlevad koostöö nimel ükskõik mida. Alustame sellest viimasest lausest. Tegelikult on see nii vale arusaam. Selles mõttes, et ma muidugi ei saa kõikide blogijate nimel sõna võtta, aga ma ise olen kiitnud tõesti vaid tooteid, mida ma ka oma raha eest ostaksin. Teemast kõrvale kaldudes, siis ma varsti teen ka postituse tootest, mida igal pool kiidetakse, aga milles mina peale kahte kasutuskorda siiski pettusin. Ja mul on sellest nii kahju, sest mulle täiega meeldib see bränd ja ka brändi looja on üks suur eeskuju.

Aga tagasi Napsie juurde. Ma ei saaks õnnelikum olla kui selle koostöö üle. Okei, liialdus, vabandust, mind rõõmustaks veel ka koostöö Eesti Energiaga, Smeg külmkappide ja arvutite müüjatega, aga no saate aru küll. Ma olen väga rahul, et selle koostöö vastu võtsin. Esiteks vahetasime me välja oma magamistoa madratsi. Jummmel kui hea uni oli korraga! img_5769.jpg

Hiljaaegu sai ka Ida toa voodi endale uue madratsi ja me Idaga veedame pooled õhtud nüüd Ida toas tüdrukute asju ajades. Eile läksime Idaga multikat vaatama ja jäime unelema sinna. Ida palus, et kui ta magama jääb, et kas ta ikka võiks meiega koos meie toas magada. Ma olen ammu selle võitluse alla andnud, et ta peab oma toas magama ja nii magab ta vähemalt pooled ööd meiega koos. Õhtul kui Marek tuli siis lõpuks meid ümber kolima, ütlesin ma talle, et võta Ida, ma magan siin edasi. See tuba ja see voodi ja SEE UNI selles toas on lihtsalt nii hea! (miinus Mareki hingamine/norskamine, mis mul mõnikord uinuda ei lase ja miks ma üldse tihti varem teises toas magada valisin). Niisiis kuna nüüd on tänu Napsile ka Ida toa ebamugav voodi übermugav, saan ma intriigi huvides öelda, et Napsie ajas meid eraldi magamistubadesse magama.

dsc03325

Aga jätame intriigi ära. Ma ütlen teile lihtsalt oma kogemusest, et ma ei ole pikalt nii hästi välja puhanud kui peale madratsite väljavahetust. Ja mu selg ei valuta enam. See on suur asi. Ma peaksin võib olla ise Napsile maksma hakkama, et nii väike asi nii suure muutuse tõi? Nüüd on sihuke lugu, et ainult sel nädalavahetusel 21-24.02 on Napsiel LAOTÜHJENDUSMÜÜK, et teha ruumi uuele Napsie mudelile, mis on juba Eesti poole teel! Koodiga ESTONIANWITHABACKBACK saad kaks 90×200 madratsit erihinnaga 444EUR (tavahind 578EUR), kood kehtib ainult kahe madratsi ostukorvi lisamisel.

Miks kaks madratsit? Sul on kaks last? Sul on 180×200 voodi? Sul on vaja vanaemale/vanaisale/emale/isale/tädile/onule (jõulu)kingitust? Sul on lihtsalt kehv madrats? Meil näiteks on nüüd üks 90×200 madrats Ida voodis ja teine voodi all külalistele kasutamiseks.

Pärast tänate mind. Päriselt.

Leave a Reply