Lopsakas keskeale lähenev proua esines labaselt, rinnad paljad, televisioonis

Ma julgen arvata, et ma olen riietuse mõttes üsna konservatiivne. Mul ei ole küll otseselt mingit probleemi seksikate ja paljastavate riidetükkidega, lihtsalt pole minu stiil ja eks pean tunnistama, et nii mõnigi punase vaiba kleit paneb mind küsima, miks, aga otseselt need kuidagi minu moraalikompassi ka ei häiri.

Maitsed ja valikud on erinevad. Mõnikord rohkem, mõnikord vähem küsitavad. Kasvõi siitsamast galeriist saate ise vaadata, millised paljastavad kleidid on stiilsed ja millised mitte, ent vaevalt siingi inimeste maitsed iga kleidivaliku juures kattuvad. Nii ka Eesti artistide ja kuulsuste juures.

2 thoughts on “Lopsakas keskeale lähenev proua esines labaselt, rinnad paljad, televisioonis

  1. Läksin juba poole postituse pealt guugeldama ja leidsin ka vanuse 34! No püha issand – 34 ei ole tänasel päeval mingi keskiga. Aga mida ma ka tean, üle 50 olen ju :-). Kleit oli mu silmale pigem koledavõitu ja kandja mitte alakaalus, aga lopsakat ja rippuvat keskealist polnud küll kusagilt näha.

    • Mhm, olen nõus, et ka minu silmale on seda tüüpi kleidid pigem koledad (Britney Spears armastab sarnaseid kleite mingil põhjusel), aga kõik see muu sinna juurde, no anna kannatust, mis kommentaarid. Et kui ei ole modellikaalus, oled lopsakas ja kui pole enam 20 oled keskealine, rääkimata nendest prosti kommentaaridest…

Leave a Reply