Nuta mulle jõgi, suunamudija!

Igaks juhuks ütlen kohe ära, et jutt on Venemaa suunamudijatest, ma tean kui kiire on draama tulema kui ei täpsusta.

Kuigi pean aus olema ja ütlema, et minu arvates on ka Eesti suunamudijate vaikimine isekas ja ignorantne. Miks? Ma näiteks ei jälgi Jane blogi, aga tänu kellegi jagamisele nägin ma, et Jane blogisse kirjutas keegi jälgija, et on Janes pettunud, et Jane on lasknud end peavoolumeediast eksitada ja usub seda, mida meile räägitakse. Otseselt ei kirjutanud, et sõda pole, aga ukrainlased ise pidavat ikka tapma ja pommitama. Saate aru jah? Inimesed meie keskelt, meiega ühes inforuumis, eesti keelt kõnelevad inimesed räägivad sellist juttu!. Ja ma usun, et kõikide suunamudijate jälgijate seas on neid, kes võivad kaasa minna sõda õigustava propagandaga. Juba selle pärast, et nendeni jõuda, tasuks jagada, mis toimub. Aga see selleks. Igaüks teab ise paremini, mida suudab ja tahab. Mina jään ühele meelele alloleva sõnumiga.

2 thoughts on “Nuta mulle jõgi, suunamudija!

 1. Tere! See kõik on nii jõhkralt hirmus.
  Aga,nagu tekkis covidi vaktsineerimisega meeletu hulk uusi tarku teadlasi,nii on see ka sõjaga. Palju on neid,kes usuvad igasugust jama.
  Jah,minul on ka raske- tööle ei saa,kuna 24/7 olen hooldaja/ ema oma sügava liikumispuudega lapsele. Küsin vallast igakuiselt abi teraapiate ja ravimite ostmisel….aga ma toetan ka Ukrainlasi. Mina tean,mis tähendab,kui oled abivajaja ja kui hea tunne on,kui mulle ulatatakse vajadusel abikäsi.
  Algul vaatasin iga õhtu ETVsaadet,et kuidas Ukrainas läheb( küllap suures lootuses,et ehk nüüd saab läbi), aga nüüd enam ei jälgi igapäevaselt. Raske on ja ausalt mingi viha vms on Nato ja kõigi selliste vastu. Lihtsalt vahivad ja midagi tarka ei tehta.

  • Kuna ma ise olen ka abivaja olnud ja mulle on nii palju abikäsi ulatatud, siis tean samuti mida see tähendab ja kui ouline see on, seepärast toetan nii palju või vähe kui saan.
   Uudistega on tegelikult mul sama. Vaatasin igal õhtul ja hommikul, ka lootuses et sõda on läbi saanud, aga mida aeg edasi, seda hullemaks ja kurvemaks kõik muutub ning ise samuti ei hoia end enam kõigega kursis. Ei peagi, ja ma ei taha ka teistele öelda, et peab sada % vaid sõjale mõtlema, aga kahjuks on meie seas nii palju inimesi, kes ei usu seda,mis toimub ja juba nende pärast ei saa vait olla. Tasakaalu on raske leida, aga seda on võimalik leida:) Ja noh, nutta ASJADE pärast, mis pole isegi eluks vajalikud, on äärmiselt küüniline hetkel

Leave a Reply