Kiidan tegijaid

Nagu päisepildilt näha on, siis ei kasuta ma igapäevaselt isegi enam ripsmetušši. Ehk siis peaaegu, et ilma naljata võib öelda, et minu ilunipid ongi – pese juuksed puhtaks ja süsti otsa ette botoxit. Okei, huuled värvin ka ära, mul on huuled enamuse ajast värvitud ka kodus, aga muidu olen ma selline nagu ma olen. Ei viitsiks ausalt iga päev mässata meigiga, seda enam, et mul ei ole ka erilisi oskusi ja nii ma juba kujutan ette, kui kaua läheks mul aega, et endale korrektne lainerijoon teha. Kui ma noor olin (st veel gümnaasiumis käisin), siis ei läinud ma prügikasti ka välja viima ilma, et oleksin meigitud. Nagu mis mõttes eksju, pärast veel keegi näeb ja mida nad siis arvavad. Emalt küsisin alati, et miks ta ometi ennast ei meigi. Ema ütles, et ei viitsi. Ma ei saanud sellest vapsee aru. Siin ma nüüd siis olen. Samasugune. Jap, Marek sul on õigus, iga päevaga rohkem Ülle moodi.

Küll aga on mul (peaaegu) igal kuul teatud iluprotseduurid + mõned iluprotseduurid paar korda aastas. Ja neid tegijaid ma täna kiita tahangi.

  1. Medemis nahakliinik. Botuliinisüstid on üks asi, milleta mina enam elada ei kavatse. Mõnikord mult ikka küsitakse, et no kui kortsuline see otsaesine siis olla sai. Minge vaadake Instagrami highlightside alt ise. Tulemus püsib minul 6-7 kuud (on küll juba siis kortsud näha, aga mitte sügavad vaod, mul on just kurjusekorts hästi sügav muidu). IPL fotonoorendus on ka üks protseduur, mille puhul ma olen näinud kohest erinevust – ongi nahk kohe (st paari päeva pärast) siledam ja pringim ning jume kordades ühtlasem.

Viimane kord kui ma käisin oma tätoveeringut eemaldamas, uurisin ka kaenlaaluste laserepileerimise kohta, et kas on valus. Ma olen alati mõelnud, et nii mugav oleks kui ei peaks raseerima, aga ma olen ka olnud veendunud, et see on kohutavalt valus. Mulle öeldi, et see ei ole valusam kui tätoveeringu eemaldamine (mis tõepoolest ei ole valus) ja kuna neil oli just üks väikene vaba hetk, siis ma otsustasin oma julguse kokku võtta ja laserepileerimise ära proovida. Saate aru, seda tõesti ei tundnudki! Null valu, null tunnet, kaks minutit ja tehtud. Käia tuleks 4-8 korda ja siis edaspidi piisab korra aastas käimisest. Halleluuja! Parim iluprotseduur ever. 100% luban teile, et ei ole valus.

2. Ilutuba Ehedus. Elisabethiga sain ma tuttavaks Keilas Belle ilusalongis, kus ma bikiini depilatsioonis käisin, ta teeb ka siin jätkuvalt depilatsiooni, aga mina käin nüüd tema juures Kalamajas, kus tal on oma ilutuba. Elisabeth on kõige parem depilatsiooni tegija. Ei saa öelda, et täitsa valutu protseduur, aga ma olen juba nii harjunud, et tean, millal valus on ja oskan (natuke vandudes) sellega arvestada ja kannatan ära. Iga kord kui ma depilatsiooni lähen, saan ma pahandada – “ma ju ütlesin sulle, et ei raseeri vahepeal, sa ju tead, et siis on valus!” Mhm, täpselt nii ongi, raseeritud karv on tugevam ja seega ka nats valusam eemaldada. Kuid jällegi see valu on vaid korraks ja suurem osa protseduurist on valutu. Iga kord luban ma endale, et enam ei raseeri, et ei oleks üldse valus, aga jätkuvalt ei ole ma seda lubadust pidanud. Igatahes – soovitan siiralt!

3. Stuudio – Ilustuudio Keilas. Rena on minu iluvõlur juba paar aastat. Juhuslikult sai ta salongi sisse astutud ja seal ka käima hakatud, sest lihtsalt väga hea. Pealaest jalatallani. Juuksed, maniküür, pediküür, kulmud. Meiki olen ka lasnud Renal teha. Ehk siis pole asja, mida see naisterahvas hästi teha ei oska. Ma lähen alati kohale nagu ehtne maanaine, koduriietega ja väljun nagu korda tehtud maanaine, ikka koduriietega, aga hoolitsetud. Jube hea tunne on. Siin saan ka pidevalt pahandada,et millal ma ometi hakkan sokke kandma, et kes see siis paneb värskelt pediküüritud varbad tossude sisse, aga nagu ikka – küürakat parandab vaid haud. Mina ja sokid. Nii palju kui võimalik väldin seda kombot.

4. Vahi nalja, rohkem ei olegi kohti, kus ma käin end ilusaks tegemas. Igapäevaselt on mul meigikotis YSL huulepulk, Shisheido BB kreem, Issey Miyake lõhn (viimased 20+ aastat lemmik!) ja vererõhurohud:D Selline lihtne maanaine olengi. Endale kulutan kuus 100-150 eurot. Polegi ju midagi? Ma siin ikka teinekord loen Perekoolist ja mujalt palju inimesed tegelikult igakuiselt iluteenuste ja meigitoodete peale kulutavad. Ma ei raatsiks. Palju teie kuus iseenda peale kulutate?

9 thoughts on “Kiidan tegijaid

    • Ma jätsin ripsmed ära, sest üldse ei viitsinud hoolduses käia, kuidagi nii maha visatud aeg tundus, kuigi tulemus oli alati ilus:) Kokkuhoid ka 60 eurot

  1. Kõikide küünte ja depi peale läheb 100 € kuus. Juuksur üle ca 2 kuu 30 €. Lainer ja kulmud on püsimeigitud. Kreeme lihtsalt ei kasuta, kuna ei jää meelde, et ehk peaks ja võiks 🙂

  2. Küüned 30€, juuksur 30€ ja kosmeetik 50-60€ igakuiste kulutustena. Küüntes käin tegelikult iga 3 nädala tagant, seega mõni kuu saab kaks korda käia.
    Pediküüri ja geellakkimist teen ise, mulle ei meeldi kui keegi mu jalalabasid puudutab 😀 Kunagi olid ka ripsmepikendused lühikest aega. Loobusin neist ja kasutan ripsmeseerumit, mis annab vähemalt minu puhul sama efekti mis kunstripsmetel oli. Igapäevaselt on kasutuses päeva- ja öökreem ning ripsmetušš. Mul muud dekoratiivkosmeetikat polegi, sest ma ei oska seda nagunii kasutada. Kui on ilusa(ma)ks vaja saada, aitavad mind jumestajad.

    • Mul sama, er igapäevaselt niikuinii ei viitsiks end meikida ja need mõned korrad aastas, mil vaja, siis on jumestajad palju parem valik kui omada sadat meigitoodet ise, mida isegi kasutada ei oska õigesti:D

  3. Geellakk küüntele 3 ndl tagant, varvastele geellakk 5 ndl tagant, muud pediküüriprotsessid saan ise kodus tehtud. Lainer ja kulmud tehtud püsimeigna. Juuskeotste lõikamine 6 kuu tagant, juured saan ise kodus värvitud, siis kui tahan. Ripsmedušš kuivas kapis ammu ära sest peale laineri tegemist ei näe vajadust seda kasutada ja hommikuti selle peale panemisele aega raisata ning veel õhtul puhastada….. tüüüütu 🙂 Muud kosmeetikat ma ei ole kunagi omanud 🙂 Näokreemi kasutan küll igapäevaselt. Aga pesugeeli vahetasin Magrada seebi vastu. Kehakreemi on ka vaja, muidu nahk veidi kuiv, eriti talvisel ajal. Suht lihtne elu 🙂

Leave a Reply