Purjus pea + öine Statoil + venelase tõukamine = peks

Alustame sellest, et mitte ühelgi juhul ei pea ma õigeks vägivalda, mu meelest kellegi löömine ja lausa peksmine on midagi kõige madalamat, mida üks inimene teha saab, sellel ei ole õigustust ja seda ei ole kunagi keegi ära teeninud.

Ma olen kunagi ühe peo käigus sattunud Koplis asuvasse “Kolme lõvi” baari. Jah, just sellesse samasse, kus Mikk Kotkas armastab (armastas?) käia. Ma ei tea, kellel selline hull mõte tuli, kuid ühe peo afterparty´l sinna ma sattusin. Mul õnnestus kogemata ühele püsikundele vastu minna tantsuhoos. Ta vaatas mind vihaselt, ma palusin vabandust, naeratasin kohtlaselt ja asi lahenes ilma draamata. Ma olin küll oma seltskonna, ja piisavalt suure seltskonnaga, kuid mul on olemas elementaarne ellujäämisinstikt, mis ütleb, et švipsis peaga ei hakka teise purjus ja ilmselgelt agressiivse inimesega õigust taga ajama. Eriti kusagil Kopli baaris.

Teine kord sattusin ma sõbrannadega Valgas (või oli see Võrus) kohalikku kõrtsi. Ma saan aru, et must jääb mulje nagu oleks ma kas 1) suvaliste kõrtside agar külastaja või 2) kummalise ekstreemspordi harrastaja, aga tegelikult on need kaks korda ka ainsad säärased külastused, mis mulle meelde tulevad. Seal tuli minu ja mu sõbrannade juurde tantsuplatsil äärmiselt agressiivne neiu, kes näitas meile rusikatega, mis meist saab kui me EI tantsi. Jah, ta sundis meid tantsima, sest talle jäi mulje, et kui me temaga ei tantsi, siis me peame end teistest paremateks. Okei, me pidasimegi, kuid meil ei tulnud pähegi talle midagi sarnast öelda, sest juba seda, kui me naerma hakkasime ta käsu peale, võttis ta vist kui suurt solvangut. Meid oli tolles kõrtsis kuus sõbrannat, tollel tütarlapsel kohalikuna vajadusel ilmselt pool Võrut või Valgat. Ma olen küllalt kuulnud neid lugusid, kuidas “võõrastele” kusagil nurga taga peksa antakse . Ülbamise eest. Isegi kui see võib tähendada mitte tantsimist. Purjus inimesed on ebaratsionaalsed.  Ellujäämisinstinkt ütleb, kus ja kellele midagi öelda.

Ma arvasin, et seda teavad kõik täiskasvanud inimesed.

Nii jõuamegi prooviabielu-Liisani, kes peksa sai. Ma igaks juhus ütlen veel kord, et on väga traagiline, et selline asi juhtus, on veelgi traagilisem, et leidub 44aastaseid naisi, kes tunnevad vajadust, kellelegi peksa anda ja ma mitte kuidagi ega ühelgi moel ei naera ega naeruväärista ohvrit. Mul on lihtsalt küsimus. Kus on tema ellujäämisinstinkt ja common knowledge?

Purjus peaga sekkuda teiste purjus inimeste suhtlusse. Öelda purjus vene keelt ütlevatele isikutele (mitmuses), et nood rääkiks eesti keeles. Oletame, et ta ütles seda veel üleoleva tooniga või sellest loeti välja üleolev toon. Teda tõugatakse. On selge, et tegu on agressiivsete inimestega. Ta tõukab vastu.  Olles üksinda. Ütleb, et mind ei tõugata. Andke mulle andeks, aga see on klassikaline võrrand selleks, et öises tanklas peksa saada.

Ja kui te lubate, siis veel üks küsimus. Miks  on vaja minna “Kuuuurijasse” täna õhtul kell kaheksa “suud puhtaks” rääkima? Läks lugu meediasse, rääkisid ära, mis juhtus, andsid kommentaare siia ja sinna, aga sellest peaks piisama. Nii jääb mulle jälle mulje, et kõik sobib müügiks.

11 thoughts on “Purjus pea + öine Statoil + venelase tõukamine = peks

  1. Tahaks nagu mitte sellel teemal sõna võtta, sest see vist annab sellisele Liisa sugusele seltskonnale kütet juurde, et end eksponeerida AGA: väga hästi öeldud! Mul tekkis küsimus, et kas see Liisa on ikka veel täis või? Kes tal soovitas endast pilte jagada ja veel saatesse ka ronida? Miks, miks, miks?

    • Mina ei tahaks oma paistes nägu igas meediaväljaandes näha ja juba sellepärast ei oleks nii suure kella külge seda pannud. Muidugi on absurdne, et kellelegi peksa antakse, sest kõike saab sõnadega lahendada, aga noh sellest nüüd selline uudis teha?

  2. Kolm Lõvi asub Kalamajas, tegelikult sisuliselt Vanalinnas (Balti jaama vastas asudes on Vanalinn u paarisaja meetri kaugusel). Ses mõttes on Koplist asi väga kaugel, samas ei saa välistada, et kusagil Kopli sügavuses ka Kolme Lõvi nimeline lokaal ei võiks asuda.

  3. No Kuuuurijas ta tunnistas ju häbelikult, et oli neid vene naisi ka “sibulateks” sõimanud. Ühelegi uudisväljaandele (ei Õhtulehele, Publikule ega Postimehele) antud intervjuus ta seda fakti millegipärast ei maininud 🙂 Samuti näitab tema valetamist ja vassimist juba kasvõi seegi, et Postimehes ta väitis, et ootas leti juures oma hamburgerit, hiljem Publikule antud intervjuus aga ütles, et hakkas just tanklast väljuma. Postimehes ta väitis, et ka taksojuht hakkas “temalegi üllatuseks” teda peksma, teistes väljaannetes väitis, et taksojuht tuli talle appi ja Kuuuurijas ta selle küsimuse peale lihtsalt kokutas.. Mis ja kuidas seal täpselt oli, loomulikult ei tea, aga paljude nende kommentaatoritega olen ma küll nõus, kes kahtlustavad, et Liisa räägib teda ennast võimalikult heast küljest näitavat versiooni ning peksmise kirjeldusega liialdab (no kammoon, sind peksti jõhkralt käte ja JALGADEGA näkku, kusjuures ka meesterahva poolt, ja sul on näol ainult mõned kriimud ja punased laigud?!) tõsiselt. Vassimine oli juba seegi, et tankla töötaja ei olevat osanud vene keelt.. Mõtlesin kohe seda lugedes, et kuidas see võimalik on üldse? Kuidas ta siis üldse seal inimesi teenindatud saab? Aga kui tankla teised töötajad väitsid, et see teenindaja oskas vägagi hästi vene keelt, siis on alust arvata, et selle tüli põhjuse mõtles Liisa üldse ise välja. Mis viib mind isiklikult sellise järelduseni, et Liisa on kas lihtsalt konfliktne inimene või siis on talle “kuulsus” pähe löönud ja alkoholi mõjul provotseeriski seal ise. Ja tõesti- milline naine läheb oma peksasaanud nägu ja ihu veel mõnuga kaamerate ette demonstreerima? Minu arust oleks see alandav, aga võib olla ma olen lihtsalt liiga uhke isend 🙂

  4. Noh, kui selle Liisa blogi lugeda, siis ma ei imesta enam millegi üle. Ma imestan üldse, kuidas ta medõe paberid on saanud ja medõena töötab? Nii rumala inimese kätte ma küll oma tervist ei julgeks usaldada.

  5. Mis teeb Liisast ohvri? See, et ta tüli norides peksa sai?
    Liiga paljudel naistel on tekitatud arvamus, et nemad võivad vabalt olla vägivaldsed ja agressivsed, aga neid endid puudutada ei tohi ja kui siis rakendatakse soolist võrdõiguslikust, siis ollakse üllatunud ja nutt on lahti.

Leave a Reply