Noh, oled kõhna juba vä?

Aus vastus sellele küsimusele? Ei ole veel kõhna. Aga kas ma tunnen end kergemana/kergemini? Oo jaa. Ja kui juba Marek, kes vapsee muutusi ei näe mu juures, ütles, et päris palju on muutunud, siis teda saab uskuda küll. Ida muidugi oli see, kes saunas käies sellele kõigele vee peale tõmbas ja ütles, et midagi pole muutunud.

Lapsesuu ei pidanud valetama, aga vot seekord valetab küll.

Tõsi, kui ma nüüd konkreetsest kaalunumbrist räägin, siis siinkohal räägivad kaalud eri juttu. Eile näitas Mari kliinikus kaal miinuseks vaid – 2,4 kilo, aga kui ma kaalun end kodus on number neli kilo miinust ja see meeldib mulle rohkem. Olgu, muidugi on vahe, kas ma kaalun end riietega, riieteta, hommikul ilma söömata või pärast sööki, aga oi mulle meeldib see hommikune miinus neli kilo. Aga samas võin ma teile ka ausalt öelda, et ma tean ka kaalumata, kas on midagi muutunud või mitte. Mul on selleks “kaaluks” teatud riided.

Näiteks ühed mu lemmikpüksid lähevad mulle jälle jalga. Ja üks lemmikpluus sobib ka selga nii, et kõht ei ole täitsa üle püksivärvli. See ongi see kergem tunne. Aa, ja alloleval pildil oleva pruuni püksirihma sain edasi lükata TEISE rihmaauku. Seda pole ammu juhtunud. Ehk siis kõige suurem muutus on ilmselt kõhupekis. Ja selle kadumises.

Krt, mul on praegu kahju, et ma ei teinud külje pealt pilti enne esimest Tight Sculptingut, ma tahaks kohe näha ja näidata, kas kujutan muutust ette.

Ei, valetan. Tegime küll ka külje pealt pildid, lausa video, ma lihtsalt ei tahtnud neid kohe jagada. Okei, ei küsi nende fotode kohta ka praegu, peate ootama 1.11ni kui lähen kolmandasse Tight Sculptingusse. Siin ütles ka Agve, et tema meelest on ka kõht tunduvalt väiksem, et kui laseriga kõhule vahutab, siis see masin ei vaju enam nii palju sisse. Kõlas loogilise lausena? Mulle endale kõlas.

2 thoughts on “Noh, oled kõhna juba vä?

  1. Kas laseriga rasva eemaldamisel on ka nii nagu kirugilise rasvaimuga, et samasse kohta rasvarakud enam ei naase, aga otsivad siis muu pesitsuskoha?

    • Laseriga ei eemaldadata rasvarakku. See jääb alles, aga laseriga tekitatakse mikrokanalid ja sealt nö rasv jookseb välja. Seetõttu pole võimalik, et kuhugi mujale hakkaks rasv kogunema.

Leave a Reply