Tunnistan, et olen ilmselt kibestunud mutt, sest kuidagi teisiti seda põhjendada ei oska

Mulle meeldib lugeda inimeste edulugusid. Nii neid “ajalehepoisist miljonäriks” kui ka “sündisin õigesse perre, abiellusin rikka mehe/naisega, sain endale sealt kapitali”- lugusid. Ma ei ole selles mõttes see vinguv eestlane, kes arvab, et kõik peab tulema suure vaevaga ja hirmasti muretsedes. Pigem olen ma nagu eluterve pohhuist. “Eluterve pohhuist ei punnita tööl nii, et ninast veri väljas. Ta ei usu, et “Tee tööd, siis tuleb ka armastus.” Ta usub et, eelkōige peab oma tööd armastama ja nautima, muidu pole üldse pointi.” (Eluterve pohhuist, Tom Valsberg).

Ja kindlasti jõuavad kaugemale need, kes oma tööd (olgu see siis suunamudimine või insener) naudivad. Ma olen üsna kindel, et mitte kõik ei jaga minu seisukohta, aga ma arvan, et meil kõigil ei ole ühesugused võimalused, meil ei ole ühsesugused stardiplatvormid ja me oleme erinevatel aegadel olnud erinevates kohtades, erinevate võimalustega. Aga vahet ei ole. Mulle meeldib lugeda ja kuulata erinevaid lugusid.

4 thoughts on “Tunnistan, et olen ilmselt kibestunud mutt, sest kuidagi teisiti seda põhjendada ei oska

 1. Häh, ma olen absolutselt ühes paadis sinuuga. Pesus poseeriv tegevjuht on – kuidagi vale. Latekskindad veel valem. Ja kui inimene, kes saab heale järjele/positsioonile vanemate abiga/tõttu vaatab ümbritsevale ülevalt alla, siis jäi vanematel raha kokku ajamise kõrval midagi väga oluist tegemata.

  • Jaa, selle vanemate raha tõttu teistele ülevalt alla vaatamise koha pealt täpselt samal arvamusel – midagi olulist on vanematel jäänud tegemata

 2. Kellest jutt? Ma tahaks ka teada ja näha.
  Kindlasti olen sinuga kirjelduse järgi samas paadis selle koha pealt, et mage ja stiilitu presentatsioon. ma samas mõtlen, et kas siis nö hea maitsega soovitajat/agentuuri pole, kes annaks nõu või pressib ta selle siis ise nui neljaks läbi….

  • Ma ei hakkaks konkreetselt välja tooma ettevõtet, võin sulle meilile saata;)
   Aga mul on tunne et ongi keegi, kes soovitab sellist stiili, ka muud postitused jms suhteliset sama stiiliga ja kui varem mu meelest (st minu jaoks) olid tooted kutsuvad, siis mingi hetk stiil muutus ja ei kõnetanud. Just siis visuaal.

Leave a Reply