Mis haigus mind siis vaevab?

Teate kui veider on olla haige kui otseselt nagu haige ei ole. Lihtsalt vana inimene olen, ealiste iseärasustega. Issand, see kõlas praegu nagu mul oleks menopaus. Ei ole. Ei ole ka külmetus, ei ole ka koroona (kahest korrast siiski piisas) või oot, siiski nagu on ka. Ehk siis tegelikult ei tea ma ise ka, mis haigus mind vaevab.

Eelmisel nädalal tundsin ma, kuidas mul hakkas pea ringi käima, silme ees läks mustaks ja süda hakkas pekslema. Vana mina ei oleks sellest eriliselt väljagi teinud, kuid uus mina võtab selliseid asju natuke tõsisemalt. Nagu te juba teate olin (olen) isegi nõus peedimahla jooma. Nädala jooksul olen ma ka kõiki teisi mahlasid proovinud, kuid vana hea Murphy – kõige paremini toimib see kõige halvema maistega mahl ehk peedimahl. Niisiis Kadarbiku talu peedimahl on mu uus parim sõber. Ja jumala eest, mitte maitse, vaid vererõhku alandava toime pärast.

Leave a Reply