Oma lapsest ahvivaimustuses olevad ebaviisakad lapsevanemad

Lapsevanemaks olemise juurde kuulub ka suur ports igasugu kontserte, näidendeid ja muid esinemisi. Nii olen minagi neid juba omajagu nautida saanud. Ja kuigi ma mõnele kontserdile lähen veidike ehk tülpinult, sest ei viitsi peale tööpäeva, siis pean ma ikkagi ütlema, et olen neid tõesti nautinud Mulle meeldib laste siirus ja esinemisrõõm, nende julgus ja pealehakkamine. Iga esinemine on pakkunud üllatusi ja vau-hetki. Usute või mitte, aga ühel viimasel kontserdil pakkus kõige suurema vau-elamuse flöötidega etteaste. Eks meil kõikidel oli flöötide osas väike eelarvamus, aga vat – väga lahedalt kõlas.

Ma saan aru, et igale vanemale on oma laps kõige andekam, paremini esinev, tublim, ilusam. Ka mina vaatan ju Ida esinemist kõige suurema huviga, aga ma vaatan ka kõikide teiste etteasteid. Huvitav on. Ja kui ma olen kontserdile tulnud, siis mu meelest on lihtsalt viisakas ka teiste esinemistele kaasa elada. Ometi ei arva kõik vanemad nii.

Leave a Reply