Lugu sellest, kuidas ka minu kulmud ära rikuti

Tundub, et kulme rikutakse ilusalongides viimasel ajal lausa pidevalt ja mitte vaid Tartus, aga ka Tallinnas, sest sellised nägid minu kulmud välja veel paar tundi tagasi. Täpselt samasugused nagu eilse ja tänase päeva kõige kuulsamad kulmud Tartust Tsikiita ilusalongist. Kes veel ei tea, millest juttu, siis eile postitati Facebooki üks rikutud kulmupaar. Läbi jagamiste (viimati nägin, et seda oli tehtud 441 korda) jõudis see ka minu vaatevälja. Esimese hooga olin ka mina šokis. Kas tõepoolest pakutakse kusagil salongis sellist teenust? Siis aga hakkasin mõtlema, et kas mu enda kulmud ei näe ka kulmude värvimise ajal korraks sarnased välja ja nagu tellitult sain ma sellele täna kinnitust ehk käisin kulmuhoolduses ning mu kulmud nägidki välja samasugused nagu kuulsad Tartu kulmud.

Kas peaks nüüd oma kulmutehniku Facebooki häbiposti tõmbama? Vastupidi. Ma kiidan teda taevani, sest teist nii kannatlikku ja korralikult oma tööd tegevat inimest ma ei tea. Aga mis siis juhtus? Loomulikult ei juhtunud mitte midagi. Või oh juhtus see, et ma sain endale väga kenad püsikulmud, kuid ma võiksin piltide põhjal esialgu ka midagi muud väita, sest võimalik, et just siia on maetud uus ärimudel.

Leave a Reply