Kuidas Batman-pruut pulmas ei käinud

Tegelikult ei ole selle postitusega midagi muud öelda, kui et Marimellid pidasid pühapäeval pulma-aastapäeva pulmateemalise peoga ja kuigi mul oli (enda arvates) äge Batman-pruut outfit olemas, otsustas mu auto, et ei ole vaja pühapäeval peole minna. 53 minutit niikuinii juba hiljaks jäänud, otsustasin ma alla anda ja tunnistada fakti, et mu auto ei lähe käima. Kohalik taksojuht ei olnud saadaval ja nagu kiuste ei olnud kodus ka Marekit, nii et ilma nendeta olin ma lihtsalt Ussipesas vangis. Kas see on vihje, et lisaks Mareki autole võiks meie majas olla ka mõni teine auto, mis oleks stabiilselt töökorras ja mida ei tuleks rentida?

Noh.

Polnudki neid “Eveliisi kaarte” kaua kasutanud. Eile kulutasid ära nagu rusikas silmaauku. Ja klassikalisest pulmakleidist sai vähemalt paariks tunniks ja koduhoovis cool Batman-keep. Polnud muud vaja kui lukk lahti teha ja kleit tagupidi õlgadele heita.

Aga hea pidu oli. See, kuhu ma ei jõudnud. Piltidelt nägin.

Better luck next time, eh? 


DSC08015DSC08015DSC08016DSC08019DSC08022DSC08026.JPG

 

2 thoughts on “Kuidas Batman-pruut pulmas ei käinud

 1. Ida pildistas? 😀
  Minust ei saaks iial sotsmeediastaari, sest ma ei suudaks piisavalt tõsiselt võtta ette fotoshuute stiilis ma-niisama-siin-auto-kapoti-alla-kiikamas.
  Ma oleks vist sellest olukorras olnud nii vihane/pettunud/kurb, et mitte üks pilt. 😀

  • Veel hullem. Ise pildistasin😂
   No see kapoti alla kiikamine ei ole niisama tglt, ma pean sinna päriselt ka vaatama, kui auto tööle ei lähe😀
   Esimesed 30 min ma olingi vihane, a siis mõtlesin, et aa mis see aitab eksju

Leave a Reply