Jänkukoerad, trööstijad ja väikene loos

Kas te teadsite, et trööstiplaastrite kangelased ei ole niisama rõõmsavärvilised tegelased. Kõikidel  trööstijatel on oma supervõimed ja iseloom.

Siin&Seal on jänkukoerad. Nad otsivad kogu aeg midagi, mille on ära kaotanud. Neil on maailma kõige suurem ÜHE asja kogu, sest nad unustavad kogu aeg ära, mida nad koguvad. Nad armastavad kõiki loomi ja lohutavad last kui laps  kardab mõnd looma, kolli või  suurt asja nagu näiteks tolmuimeja. 

Sinibert on panter, kuid tema suurim soov olla kala. Ta on pehme ja julge ja alati valmis lapsele oma abikäe ulatama. Ta ei karda süsti, hambaarsti ega ka haige olla, kuid ta teab, et lapsed teinekord kardavad. Seepärast on ta alati valmis last  lohutama ja julgustama. 

Lilly on roosa, ümar ja imekaunis. Tema arvates on maailma kõige kihvtimad ehted breketid ja prillid. Tema jaoks on kõik teistsugune põnev ja ta ei karda erineda. Kui laps kardab või tunneb end kõrvale jäetuna, sest on teistsugune, siis Lilly toetab. 

AhviPahvi on pärdik, kel on raskusi paigal püsimisega. Ta armastab päikest ja pimedust, sest siis on päikesel midagi valgemaks muuta. AhviPahvi teab, et pimedus on soe ja sõbralik, kuid ta teab, et lapsed võivad pimedust hirmutavaks pidada. AhviPahvi aitab lastel pimedusega sõbraks saada. 

Mamsile meeldib lilli istutada, küpsetada ja tal on maagiline süli. Lapsed võivad alati ta süles istuda ja rääkida oma suurimatest hirmudest ja muredest. Mamsi ei karda kedagi. 

Uue tootena on lisandunud valikusse muhu-pulgakad.

IMG_4755

Mis on muhupulgakas?

Jääkott, pehme kaisukas ja mahlajäätis ühes tootes. Vala jääkotti lapse lemmikmahl ja pane see sügavkülma. Kui laps on end ära löönud, võta pulgakas sügavkülmast välja, pane pehme ümbrise sisse ja aseta muhule. Paari minuti pärast eemalda pehme ümbris, ava pulgakas ja lase lapsel nautida mahlajäätist. Nii kaob valu kiiresti.

Muhupulgakas on saadaval kõikide trööstijate nägudega. Valida on Lilly Adoria Roosa, Siniberti, Siin ja Seal, Ahvipahvi ja Mamsi vahel. Hind 14,95.

 

IMG_4790.JPG

Hetkel on Trööstiplaastrite  Facebooki lehel ka väike kampaania. Minge vaadake järgi ja ärge unustage ka Trööstiplaastrite sõber olla.

Samuti loosime siin kommenteerijate vahel välja ühe Trööstiplaastrite kinkepaki – pakis on plaastrid ja minu enda lemmik – kaisukas jänkukoer. Sest jänkukoerad kaotavad koguaeg midagi;) Jäta postitusse kommentaar, milline on sinu lemmik trööstija ja miks ning 3.05 loosin õnneliku võitja välja. 

10 thoughts on “Jänkukoerad, trööstijad ja väikene loos

 1. Lilly on lemmik, minu tütar kusjuures kardab tavalisi plaastreid🤔. kui on vaja plaaster peale panna on suur kisa ja ytleb et ei taha ei meeldi ja kardab. Usun , et need plaastrid muudaksid tema meelt. ja 3 mai on ka tema synnipäev, oleks vahva selline võita 😊.
  Geniaalne idee sellise asjaga välja tulla👍🏻👍🏻

  • Ma usun ka, sest need on rohkem nagu väikesed sõbrad kui plaastrid:)
   Olen ääretult tänulik, et juhus mind Trööstiplaastrite tootjatega kokku viis. Hämmastavad ja inspireerivad inimesed ning armsad tooted.

 2. Mamsi. Sest see on nimi mida oskab mu 2 aastane kakorralikult õelda. Mis siis et hakkab siis vanaema ka igalt poolt otsima 😀

 3. Valiks oma preilile roosa muhupulga (sest roosa ja tema on kahutamatud) ja need plaastrid tunduvad hea kraam, eriti kui preili läheb pisikesest kriimust juba paanikasse ja sõna veri paneb ta juba minestusse vajuma.

 4. Minu poisi lemmik on jänkukoerad. Just tellisime ja lapsele väga meeldivad. Plaastrid on nii mõnusad ja pehmed 😍

 5. Tröösti oleks meil väga vaja. Eriti minul, kel koolist tulles käed pidevalt katki ja kriimused. Käin Ehituskoolis 😎
  MinuEliine lemmik on Lilly 😍 roosa sobib väga hästi meie riietusega 😉 kujutan juba ette seda trööstivat roosat Lillyt, mis matchib mu roosade koolitunkedega 😂

Leave a Reply