Minu uued/My new babies

Kohe kui ma neid sandaale nägin, teadsin ma, et need on minu selle suve kingad. Tahtsin neid endale juba siis soetada kui need veel valmiski polnud ja hoidsin kogu aeg KS sotsiaalmeedial silma peal, et mitte maha magada. Mul on jalanumber 39 ja see suurus müüb alati kohe läbi.

Ja siis ühel ilusal päeval olidki need stuudios olemas. Nüüd ootavad minu garderoobis suve. Uhhh, ma tunnen end nagu wannabe moeblogija selliste iludustega. Keegi hiljuti kommenteeris, et Eveliisile on vist küll riided elu, et nendest nii palju räägib. Ei ole elu, aga mood ja disain meeldib mulle küll. On mind alati köitnud, nii et ma ikka kipun kursis olema trendide ja disainerite ja muu sellisega.

Aga rohkem ma ei tahtnudki midagi öelda kui lihtsalt eputada. Naine ju ikkagi.


Kriss Soonik proudly presents their first pair of sandals! Made with soft leather and ergonomic insoles these sandals are super comfy. They added  KS initials to the insole, a bit of bling and of course a Marabou puff, and now the glam result is a must for the Summer ahead.

Here’a a look at how the first Kriss Soonik x Toku sandals were born.Text and photos: http://kriss-soonik.com/blog/

6 thoughts on “Minu uued/My new babies

  1. Pingback: Stiil ja stiil – estonianwithabackpack

Leave a Reply