Päev 8 – sarjad & filmid, mis meeldivad

See postitus võiks minna väga pikaks, sest mulle meeldivad väga paljud filmid, aga ma üritan (ilma pikemalt mõtlemata) kirja panna lemmikud, mis pähe kargavad.

Kõige pealt meeldivad mulle nats sellised “segased” filmid – Hukkunud alpinisti hotell (üks mu tõelisi lemmikuid!), Silmad pärani kinni, Melanhoolia, Marie Antonette, Tõlkes kaduma läinud. Kuku. Mina jään ellu, Pulp fiction (ka üks mu päris-päris lemmikuid!)…Mu õde ja Marek hoiavad alati peast kinni, kui minu kord on filmi valida.

Siis igasugu (romantilised) komöödiad, mis tegelikult ajavad mind närvi, sest sisu on neil kõigil ju sama: Sulle on meil, Maja järve ääres, Sleepless in Seattle, Bad moms, Arthur, Seksiteraapia. Ühesõnaga sellised lihtsad filmid:D

Sõjafilmid nagu Sõjaratsu, Reamees Ryani päästmine, Sara võti, Schindleri nimekiri, Inglorious bastards.

Maailmalõpufilmid (minu guilty pleasure) – Deep impact, Isesesivuspäev, Päev pärast homset. Hetkel ei tule kõik meelde, aga no saate aru küll, mis tüüpi filmid.

Hary Potter on minu teine guilty pleasure🙂

Õudukad ja thrillerid – Teised, Paranormal Activity (just vaatasime seda siin sõbrannaga, väga kriipi saaga), Peidus pinna all, Lennuplaan, Voonakeste vaikimine, Saag, Freddy Krüger

Lisaks meeldivad mulle kõiksugu Skandinaavia filmid – Victoria, Kon-Tiki, Kuradisaare kuningas.

Tuulest viidud, Helisev muusika, Üksinda kodus, Die Hard muidugi ka. Ahjaa, teate see “Prints Zamundast” või mis selle nimi ongi,mida igal aastal 1.jaanuar näitab, see meeldib mulle ka. Päriselt. Ma ei valeta:D

No aitab vist filmidest.

Seriaale ma enam väga ei vaata, aga mingid lemmikud on mul siiski. Vanadest ikka “Sõbrad” ja “Kaks ja pool meest”, uuematest “Modern family”, “Lillyhammer”, loomulikult “Mad Men”.

Lisaks meeldisid mulle ETV peal jooksnud Norra seriaalid ja “Südameasjad”.

Kunagi ammu ammu meeldisid mulle “Remington Steel” ja “Kelmid ja pühakud”

7 thoughts on “Päev 8 – sarjad & filmid, mis meeldivad

  1. Hehee, ma panin oma haige 8-aastase Harry Potterit lugema ja nüüd kostab voodist torinat:
    “Need peatükid on nii pikad. Ma ei saa üldse aru, millest nad räägivad. Ja põnevaks pole ka veel läinud.”

Leave a Reply