Asjad, mida ma mõistan/Things I understand

Istun mina arvuti taha, et kirjutada, mida ma arvan Dostojevski “Kuritöö ja karistusest”, aga näen, et Triin jälle teinud postituse (LINK), mida ma kommenteerima pean. Sest tema listis asjadest, mida ta ei mõista, on osa asju, mida ma täiega mõistan.

Opposite to a blogger who made a list of things she does not understand, I had to make a list of things I totally understand. Because on her “don’t-understand-list” were som things I l-o-v-e.

  1. Invisibobble juuksekummid (LINK)/Invisibobble hair rings.

White_Clear-2-300x300

Kunagi saatis keegi mulle mingi tootega ka need patsikummid testida. Ma ütlesin ausalt, et ma ei saa neid testida ega kiita blogis, sest ma olen nende üle vaid naernud (mingi periood loosisid kõik blogijad neid välja ja see oli juba halenaljakas) ja ma tõesti ei uskunud nende erilisusesse.  Kui te aga täna otsite invisibobblede suurimat fänni, siis võite minu otsa vaadata. Ma ei tee üldse nalja, vaid ei kujuta elu ilma nende juuksekummideta enam ette. Mõnikord on mul need kuhugi kadunud ja ma olen sunnitud tavalise juuksekummiga juuksed kinni panema. Päeva lõpuks tunnen ma, kuidas see ajab mind hulluks ning ma keeran maja peapeale, et oma invisibobbled üles leida. Nüüd on mul IGAS kotis vähemalt üks see patsikumm varuks.

Peamised põhjused, miks ma neid armastan: ei kisu (+ juuksekarvad ei jää kummi ümber ja ei tiri juukseid nii kõvasti nagu tavalised juuksekummid), mugav peast kiiresti ära tõmmata (ma olen megakärsitu ja tavalised juuksekummid jäävad alati kuidagi juustesse kinni) ning ümber käe kandes ei jää valusat ranti nagu tavalise juuksekummiga (mul on 90% ajast juuksekumm ümber käe kui mul juuksed lahti on).

Niisiis. Käed eemale invisibobblest! Jp, mul on praegu ka invisibobble peas.

I love the invisibobble hair rings. When I first time had to test them, I didn’t think much of the product, but if you today wish to see the biggest fan of invisibobbles, it’s me. I honestly cannot imagine my life without invisibobbles. It has strong hold, but is yet so gentle; leaves no kink in the hair, hair doesn’t entangle in and I can also use it around my wrist whitout noticing it  ( when I don’t have my hair in a bun, I ALWAYS have a invisibobble around my wrist. Just in case. Because 90% of time I wear my hair in bun/pony tale).

2. Joujou-püksid (haaremipüksid) /Harem pants. 

Okei, on mingi tüüp haarempükse, mis ka mulle ei meeldi, aga nii umbes seitse aastat tagasi soetasin ma endale ühed “joujou-püksid” – ma käisin need ribadeks. Mul on kahju, et ma neid tookord mitut paari ei ostnud. Minu maailma kõige lemmikumad püksid!

Okay, I don’t like every kind of harem pants, but still I say “hands off harem pants”. The ones I bought seven years ago were my favorite pants, I wore them ALL THE TIME. My all time favorite pants. Too bad I only bought one pair back then.

IMG_1729

Õnneks on mul ühed “joujoukad” veel. Pildilt on nats halvasti näha, aga täitsa haarempüksid on.

Luckily I still have one pair of kind of harem pants. It doesn’t show that much from the photo, but these ARE harem pants. I wear them quite often. 

IMG_7534

3. Air max

Ma ei suuda isegi mõista, kuidas kellelegi air maxid ei meeldi. Ma oleks nõus valgete maxide eest tapma. Ma loodan, et ehk jõuluvana toob mulle jõuludeks just need beebid. Ma olen üsna hea laps olnud.

How can anyone NOT LIKE air max? I would kill for a pair of white ones and I really hope Santa will bring me these babies for Christmas. I have been  will try to be good this rest of the  year.

e9a8cab91617ab6dd156c5b899f302d3

*Päise pildil ei ole me surnuaias ekskursioonil, vaid sattusime Tõstamaal käies filmivõtete platsile (ma ei mäleta, mis film seal tehti) ning avastasime, et nii see surnuaed kui ka lähedal olev kirik ja muud ehitised olid valmistatud penoplastist. Täielik butafooria.

7 thoughts on “Asjad, mida ma mõistan/Things I understand

  1. Invisibobble patsikummid on minu lemmikud ka. Vaatasid neid reklaame ikka kaua ja mõtlesin, et mingid veidrad “kärakad”. Aga korra nägin neid kuskil poes müügil, olid soodsad ja otsustasin proovida. Ja umbes 2 aastat juba pole eriti muud patsikummi pähe pannud. Justnimelt, need tavalised kisuvad juukseid ja hoiavad liiga tugevalt ja peast tõmmates tulevad koos juuksekarvadega. Selle ühe paki patsikumme olengi kõik need 2 aastat kandnud, peaks vist teise paki ka soetama, et ennetada patsika kadumise paanikat 🙂
    PS! Haaremipükste kohta arvamust ei jaga. Minu meelest need inimesi ei kaunista aga kelle meeldib siis mind ei häiri.

  2. Invisibobble´id on superhead. Muidugi siis originaalid, ma neid vidinapoodide omasid ei osta. Leidsin ühe tooni, mis on mu juustega täpselt ühte värvi ja ostsin kolm pakki (st 9 juuksekummi) ja lisaks sellele on mul veel teisi värve invisibobble’eid. Täielik fänn olen. See tunne, mis vanasti oli, kui juuksed olid päev otsa hobusesabas olnud ja peanahk valulik ja ärritunud – ei kunagi enam.
    Muide nipp ka-kui invisibobble on välja veninud, siis kuuma vette seisma või praeahju ja tõmbab uuesti kokku tagasi. Kuum vesi võttis lihtsalt veidi värvitooni heledamaks.

Leave a Reply