Kas elu hakkab blogimist segama?

Sellest, et blogimine kui selline hakkab välja surema, sest kel ikka on aega neid blogisid lugeda, on ammu räägitud. Ma olen ikka vastu vaielnud, sest mulle isiklikult tõesti meeldib lugeda reelside ja tiktokid asemel ning ma olen mõelnud, et ju minusuguseid dinosauruseid on veelgi.

Ka podcastid ausalt ei ole minu teetassike, sest ma pean neid kuulama ja mul ei ole selleks aega. Mkm, autosõidu ajal ei meeldi kuulata ja tegelikult ei ole ka leidnud ühtegi, mis mind kuulama paneks. Neid nö elulisi podcaste ma päriselt ei viitsi kellegi itsitamist ja hullu huumorit kuulata ning liiga diipide jaoks ma tunnen, et mul pole autosõidu ajal lihtsalt jaksu. Ma pean tunnistama, et kohati tunnen ma end uuenduste jaoks liiga vanana.

2 thoughts on “Kas elu hakkab blogimist segama?

  1. Ma olen pigem lugeja. Need reelsid ja värgid on mu jaoks liiga kiired ja liiga overwhelming. Mul on teksti vaja. Aga sellest alates, kui paljud minu poolt loetavad blogid tasuliseks läksid, on ka seda vähemaks jäänud. Kui oma lemmikblogisid edasi lugeda tahaks, siis peaks kuus üle 20 euro blogidele kulutama ja nii väga ma neid ka lugeda ei taha.
    Audible maksab 10 eurot kuus, saan selle eest vähemalt 1 audioraamatu, kui mitte mitu. Kuulan siis neid ja blogide lugemise asemel loen raamatuid.

  2. Ma tunneks puudust, kui sa ei blogiks. Kui ikka mahti ja jaksu, palun kirjuta.

    Ma samuti Tiktokke, podcaste ei kuula/vaata, kuidasi nagu üldse kohe ei paku pinget. Uudiseid juba päris ammu ei vaata. Alguses mõtlesin, et kuidas siis nii, aga mida edasi, seda enam tunnen, et millestki ilma ei jää. Pigem tuleb kasuks.

Leave a Reply