Ma olen naine. Ja mulle igavesti tunduma jääb, et peegel valetab

Ma tahaksin alustada sellest, et ma oleks üdini tänulik kui lõpeksid ära need peened vihjed Ozempicu kasutamise kohta. Kuidagi ei suuda neid torkeid mõista. Pole ma kusagil kunagi varjanud, et sellega oma kaalulangetust alustasin, selle kohta saab lugeda siit blogist (piisab vaid panna otsingusse “Ozempic”), pole kusagil rääkinud imelistest dieetidest, aga ikka on selline mulje, et ma olen ainus inimene terves Eestis, kelle pärast rohul tarneraskused on. Ma ei ole midagi teinud salaja ja siis ikka mõtlen neid torkeid lugedes, et miks just mina jalgu jään.

Aga see selleks.

3 thoughts on “Ma olen naine. Ja mulle igavesti tunduma jääb, et peegel valetab

  1. Pingback: Kaalulangetus jutud kõhnade inimestega | Eveliisi eluviis

Leave a Reply