See, mida kardad kõige rohkem, saab tõeks?

Teate neid meeme, mis ütlevad, et kui midagi väga kardad, siis see saab tõeks ja siis kõik kardavad rikkaks saada? Seda viimast kardan mina ka, aga nagu näha, siis mitte piisavalt, sest rikkust uksest ja aknast just sisse ei voola jätkuvalt.

Teine asi, mida ma kardan nagu tuld, on rasedus. Olgu, liialdus. Ma ei karda seda, vaid lihtsalt olen vaadanud omavanuste tuttavate ja sõprade beebide pilte ning mõelnud, et respect, ma ise never ever enam ei suudaks ega tahaks. Selles mõttes, et lapsed meeldivad mulle jätkuvalt (kui neid pole liiga palju korraga ja liiga kauaks), beebid on ka nunnud (eemalt, läbi sotsiaalmeedia või sellises koguses, et ma tean, et nad lähevad mingi hetk ära), aga et kogu seda pulli ise uuesti läbi teha. Ei, aitäh!

Leave a Reply