Lugu sellest, kuidas mulle kass kogu aeg peale tuleb

Kui oled 40+ saanud, siis siit-sealt saab ikka lugeda, et nüüd on elu läbi. Keskeakriis. Premenopaus. Menopaus. Depressioon. Meeleolukõikumised. Midagi ei paku enam rõõmu ja polegi enam millegi üle rõõmustada, sest noh isegi kui numbrite järgi on pool elu jäänud elada, siis 60+ inimesena võid hakata endale juba mulda peale kraapima, sest mis elu see enam on.

Ma ei hakka isegi ütlema, mida ma sellest kõigest arvan. Kui siis vaid nii palju, et Anu Saagim on kunagi öelnud, et inimesed surevad 80-aastaselt, aga lõpetavad elamise 20-aastaselt. Täpselt seda ütlen ma kõikidele nendele, kes ohivad oma 40+ vanuse üle ja räägivad sellest, kuidas “selles eas” tuleb kass peale, sest elu on elatud.

2 thoughts on “Lugu sellest, kuidas mulle kass kogu aeg peale tuleb

  1. 😂😂😂Minu lapsed lisavad juurde,et kass peseb end nii kõvasti,et voodi kõigub. Selgitan siis,et vaat kui palju karvu vaja pesta nii väikse keelega…võtab ju palju aega.
    Ainult meil see eelis,et pähe ei roni.😉

    • Meie oma vahepeal peseb end voodi kõrval toolil nii kôvasti et tool kôigub ja siis monikord öösel vôpatan end üles, et kes see kurat koputab🤣

Leave a Reply