Mida kõike töö nimel tegema ei pea

Halleluuja! Kõik see kogus sibulat ja küüslauku ja mett ja viina, mida ma endale eile sisse ajasin, tasus ära. Ja seda kogust oli lausa nii palju, et kui eile magama läksime, ütles Marek, et peab mulle selja keerama, sest ma haisen sibula järgi.* Ausalt, mul oli täiesti suva, ma olin üsna lähedal sellele, et heeringas endale salliga kaela ümber keerata. Sellist kurguvalu ei ole mul ammu olnud.

Ehk siis suure tõenäosusega külmetasin ma end oma klientidega külmas ja tuulises Tallinnas jalutades ära. Ilm ei soosinud ka just jalutamist, aga kui neljapäeval Bolti tellides seitse (!) juhti mu tellimuse tühistas, siis ei jäänud mul muud üle kui oma niigi külmunud kontidega läbi lumesaju vanalinna jalutada. Eks sealt see palavik ja kurguvalu tuligi. Aga see pole veel kõik.

One thought on “Mida kõike töö nimel tegema ei pea

  1. Sa oleks võinud ikka seda heeringat ka juba siis proovida. Ma just enne aastavahetust mõtlesin sama asja peale, et tahaks proovida, kas töötab. Aga kuna kõik oli, aga kurguvalu mitte, siis ei saanud.
    Kuna kapsalehed teevad mu arust päris imet, siis ma tegelikult isegi ei imestaks, kui see va heeringas samuti aitaks.

Leave a Reply