Mis on kaalulanguse juures kõige raskem?

Jäin eile mõtlema, et huvitav, kuidas nimetada seda fenomeni kui esmalt ütlevad kõik, et issand, milleks sulle seda vaja ja siis kui on nähtavad muutused, ütlevad, et vau kui ägedad muutused, et nüüd näed nii palju parem välja?

Pean siis silmas oma kaalulangetust koos Mari Laasma ilukliinikuga. Issand, ma mäletan, kuidas tekkis tormike teeklaasis, et milleks ometi seda vaja ja pole ju ülekaaluline ja mida kõike veel. Aga nüüd on need ohhetajad ära kadunud (kas pole juba enam midagi mille kallal iriseda?) ja lisandunud on need, kes ütlevad VAU.

6 thoughts on “Mis on kaalulanguse juures kõige raskem?

    • Nädalas korra tuleb süsti teha, aga kui ma nüüd oigesti mäletan, siis neli kuud võis neid süste teha ja varsti peaks see ,mul läbi olema. Aga voib olla ajan praegu täiega villast ka, pean kohe uurima järgi.

    • Jah, vastab tôele ja koik ongi avalikult Instagramis jagatud, eraldi highlightside all. Otsustasin môned isiklikumad môtted teatud pôhjustel jätta tasuliseks. 98% on Instagramis jagatud, lisaks ka dr Mari Laasma kliiniku blogis, seega usun, et kogu teekonna saab kätte ka tasuta nagu lubatud:)

Leave a Reply