Tradistioonilised pereväärtused ehk keskealise mehe kõrval peab olema noorem naine?

Heterokringel instagrami lehel on üsna tabav kollaaž traditsioonilistest pereväärtustest, kus Jaak Mae vahetas oma naise välja noorema vastu, Aivar Riisalu saab oma naise kõrvalt teise naisega lapse, Silvia Ilves läks lahku järjekordsest peikast. Samal ajal Mart Haber ja Taivo Piller räägivad sellest, kuidas neil on koos elada lihtne.

Kahe viimase intervjuud soovitan Anne ja Stiilist muide lugeda. Nii siiras, soe ja võib olla ka kasulik lugemine paljudele traditsioonilistele peredele. Mulle jäi sealt meelde üks tsitaat, sõna sõnalt ei mäleta, aga see oli midagi sellist, et kui isegi tekib armumine kellesegi teisesse, siis hetkeks ja edasi läheme ikka koos. Huvitaval kombel, aga kipub trendiks olema, et (üldjuhul paksenev) mees vahetab oma veidike vanemaks saanud naise välja noorema eksemplari vastu.

Leave a Reply