Lugu sellest, kuidas ma kogemata avastasin, et ekspordinõunik on mind ära blokkinud ärivõrgustikus

Ma sain täna lõunakohtumisel kokku ühe Norras toimetava eestlasega, kes suures plaanis tegeleb sama asjaga, millega mina tegelesin enne seda kui otsustasin palgatööle minna. Saime kokku, et kogemusi jagada, vaadata, kas näeme asju samamoodi, millised on mured ja rõõmud ning teate, vahepeal on lihtsalt vaja kellegagi muljetada, et tuleks mõned uued ideed, kuidas klientidele läheneda.

Ma olen küll ekspordiga tegelenud sada kakskümmend aastat, aga ikka mõtled mõnikord, et äkki olen kuhugi nii öelda omasse mulli kinni jäänud ja Norras elava sama valdkonna inimesega on sellisel juhul väga värskendav kohtuda. Seda enam, et ma ise ju enam Norras ei ela ning kõigega kursis ei ole.

2 thoughts on “Lugu sellest, kuidas ma kogemata avastasin, et ekspordinõunik on mind ära blokkinud ärivõrgustikus

  1. Väga kummaline lugu. Ma aiman, kellega kohtumine oli. Mul oli temaga Zoomi kohtumine aasta tagasi. Ka siis tuli sama ekspordinõunik jutuks, kes aitamise asemel pidavat hoopis takistama Eesti ettevõtetel Norras tegutseda ja soosima – Leedu ettevõtteid. Selline topeltagent.

Leave a Reply