Karantiinipäevik sai läbi

Mitte, et ma sellest nüüd täpselt aru saaks, kuidas päeva pealt kõik jälle ilusaks muutus, viirus ära kadus, inimesed arukalt leebematesse piirangutesse hakkavad suhtuma ja majandus kohe jälle õitsele lööb, aga see teema sai juba Facebookis läbi hekseldatud, et las ta siis jääb. Fakt on see, et kaks kuud kodus olemist sai läbi ja omamoodi oli vahva scrollida Instagramis ja vaadata, kuidas need kaks kuud siis möödusid.

Kahest nädalast sai kaks kuud:

Selle aja jooksul jõudsime:

Meisterdada.

Vanaaja mänge meenutada.

Teha selfie’sid.

Tähistada munadepühi.

Alustada aiatöödega.

Lugeda raamatuid.

Korjata karulauku.

Lubada kassid tuppa.

Nautida elu.

Tegeleda hüpoteetiliste olukordadega.

Teha tööd.

Kasvada perena tugevamaks.

Ja lõpetada karantiini.

Leave a Reply