Mis juhtub siis kui lennupileteid broneerin mina vol2

Ütleme nii, et kui ma tegelikult ei ole (üldjuhul) nii saamatu ja jobu nagu ma endast blogist  mulje jätan, siis aegajalt ikka olen ka. Ja see juhus, millest ma kohe kirjutan,  on nüüd küll esmakordne minu lennupiletite broneerimise ajaloos.

Nagu ma kirjutasin, bronnisin Marekile otsepileti Tallinn-Pariis. Maksin ära, panin tema meiliaadressi sisse ja saatsin ära. Omaarust. Küsisin Marekilt, kas pileti sai. Vastas et ei saanud. “Jobu,” mõtlesin ma ja sõimasin profülaktika mõttes ta läbi, et ta ei vaadanud oma meilboksi korralikult. Eile õhtul küsisin uuesti. Ikka ei ole piletit. Peaaegu, et sõimasin jälle Marekit, et miks tal piletit ei ole, aga tundus nagu veits overkill.

Vaatasin oma meilboksi. Vaatasin pangakontot. Vaatasin broneeringuid. Tee või tina, aga ei ole ei raha maha läinud, broneeritud ega ka piletit. Air Balticu lehel olid automaatselt Mareki andmed juba sees kui tagasipileteid hakkasin bronnima. Ma ei saa aru! Kuidas. Ma olen n+1 piletit ostnud oma elus. Igatahes hakkas mul aju kohe genereerima, et oh siis saab Marek ka meiega läbi Poola tulla ja nibin-nabin olin juba broneerimas, kui mõistus tõmbas pidurit, et oot, Marek ju.

Hommikul rääkisin loo ära. Ja uurisin, kas ta saab päev varem puhkusele minna, et meiega koos seigelda. Mareki nägu vajus ära. Noh esiteks, et tal pole lennupiletit (tagasi pilet on – see kinnitus on mul meilis olemas!) ja teiseks, et oot, miks ta otse ei saa minna. Vastasin, et hinnavahe.

“Ma annan sulle raha, palun osta mulle otsepilet,” ütles ta. Jutu lõpp.

Leave a Reply