Kommentaarid

Uudis: Tanel Padar käis korterit uudistamas.

Kommentaarid: Mõttetu mees oma mõttetute otsingute ja pesa punumisega. Endal tuleb tal juba mulla haisu suust aga ikka kiibitseb. Täielik keigar.

Peder ei julge veel kapist välja tulla

Uudis: Laura Kõrgemäe nõuab kupeldamisskandaali avalikustanud neidudelt vabandust.

Kommentaarid: tola kuubis ei muud -loll ja rahaahne prost.

Olen kunagi Lauraga isiklikult kokku puutunud, ülbemat ja pealiskaudsemat inimest annab otsida.Muidugi maitse asi 🙂

Uudis: Anu Välba peres kasvab tulevane maratonijooksja

Kommentaarid: Reikop ei saa isa olla, Reikopile meeldib see koht, kust tavaliselt välja tuleb. Muttika ei saa ka olla. Nii suurte kõrvadega on Saar-poiss. Räägitakse, et ta on isateenust ka edukalt teistele pakkunud.

Mulle küll libedad tolerastid ei meeldi, anu samuti.

Kolm esimest täiesti suvalist uudist, mis Õhtulehest leidsin ja kaks suvalist kommentaari.

Perekooli ajaviite juttude foorum:

Kirjuta millest ja kellest tahad, ütle, mida ja kui halvasti tahad – pederastid, neegrid, vargad, petised, muidusööjad, sarisigijad, värdjad – kõik on lubatud.

VÄLJA ARVATUD juhul kui räägitakse blogijatest. Blogijate kritiseerimine (mõnitamine, halvustamine, naeruvääristamine, alandamine, kuidas keegi seda nimetada tahab) on keelatud, sest see ei vasta “Perekooli kasutustingimustele ja teemad kustutatakse ning suletakse”.

Ärge saage minust valesti aru, ka minu meelest rapitakse seal blogijaid, ükskõik keda, liigselt ja ärateenimatult, lihtsalt kuidagi nalajakas fenomen.

PS: Mina  lähen ka aegajalt närvi kui enda kallal ilkumist loen, aga samas külad ja koerad, eksju. Ja ütlen ausalt, et kui keegi mind kogu aeg niimoodi kritiseeriks nagu Perekoolis tuntumaid blogijaid, siis ma ei kannataks seda välja, aga samas ma ka ei teaks, mida nad kirjutavad, sest ma ei loeks seda. 

PS2: Ei saatnud sõbranna linki, lõuna ajal ise käisin vaatamas.

 

 

2 thoughts on “Kommentaarid

  1. kui üksikud tõeterad välja arvata, siis välja kukub enamik kommentaare (ka seltskonnas) nagu täiesti süüdimatu Wismarivääriline umbluu ja kui usutled, et kuskohast sellised mõtted tulevad, siis suured lapsemeelsed silmad ja “…aga… mida ma siis valesti ütlesin?!?”

    • Sellega on nii ja naa. Väga palju on tõesti (tuntud inimeste kallal) lihtsalt hammaste teritamist, sest “nad ju ise on avaliku elu tegelased”, mis aga puutub konkreetselt blogijatesse, siis tihti me ei vaata peeglisse ja kujutame ette, et kõik teevad meile liiga ja mõnitavad, samas tahame me või mitte on ka kommentaaridel tihti mingi tõepõhi all. Aga jaa…ei ole vaid must ja valge see kommentaaride maailm tõesti

Leave a Reply