Sennahoi ja Nurrnopsu

Apollo Lasteklubi teate? Kui ei tea, siis siin on ülevaade ühest sellisest hommikust. Üliäge üritus on. Lastele meeldib ja lastemeelsetele. Laupäeval kl 12 seame me jälle sammud Solarise Apollosse, sest uus lasteklubi hooaeg on avatud. Seekord tuleb lastele metsloomadest rääkima Aleksei Turovski! Lisaks loetakse  üheskoos Helen Eikla kaunist lasteraamatut “Sennahoi ja Nurrnopsu“ (https://goo.gl/vTuiXN) Lauldakse, mängitakse lõbusaid mänge, värvitakse ägedate Maped ColorPeps guaššidega näputehnikas ning uudistame erilisi värvimuutvaid palle Tinti veemaagia töötoas! Kõlab ägedalt, onju!

Kes tulevad?Siin on ka Facebooki üldüritus. Ja pärast taimetoidumessile. Ja pärast “Teisitimõtleja” esietendusele. Ja pärast…Aa need viimased on juba minu üritused:D Ühesõnaga kohtume laupäeval kl 12 Solarises!

 

 

 

Leave a Reply