Mis on seksikas?

Ma usun, et iga naine (ja mees) on natukene meelitatud kui keegi teda seksikaks peab, ka need, kes selle teema peale nina kirtsutavad ja näilikult solvuvad, sest seksikusest olulisem on ju sisemine ilu nagu me teame. Kui iroonia kõrvale jätta, siis jah, tegelikult arvan ka mina, et sisemine ilu või sisemine sära ongi välisest olulisem ja kui vastata küsimusele, mis minu arvates on seksikas, siis seksikus ongi midagi, mis tuleb seestpoolt.

On hilissuvi Oslo lennujaamas. Minu kõrval seisab pikajalgne sale tütarlaps, tal on jalas mikromini-püksid ja liibuv pluus, mille dekoltee ulatub nabani, tal on kõrged platvormkingad, hoolitsetud meik, laitmatud läikivad juuksed, paar kuldketti ja ja roosa sädelev käekotike näpuotsas. Suure tõenäosusega peaks see olema seksikas ja ärge saage minust valesti aru, ta näebki hea välja, tal on kena figuur ja riided justkui sobivad talle, kuid ometi paneb ta oma välimusega kaasreisijaid muigama kui kadedusest ohkama. Ta ei tunne end selles riietuses rasket kohvrit enda järel tassides mugavalt. Ta on ebakindel ja ebakindlus on minu meelest seksikuse surm. Ma ei hakka selle üle arutlema, kas ma pean end seksikaks või mitte, küll kommenteerijad selle mulle selgeks teevad, kuid olen minagi mitmeid kilosid kõhnemana püüdnud selga panna liibuvaid kleite, et seksikam olla. Teate, ma arvan, et ma oleks seksikam ka vanaema kitlis, sest liibuv kleit ei ole minu teetassike ja isegi kui teoorias peaks liibuv punane kleit olema seksikas, siis mind see seksikaks ei muutnud. Ma tundsin end ebamugavalt.

Minu arusaam seksikusest on midagi muud kui see toodud näide. Seksikus algab enesekindlusest. Mu meelest ei ole seksikuses ja selle rõhutamises midagi halba, kuid jätame selle õnnetu tüdruku lennujaamast kõrvale ja vaatame kostüüme, mis on näitlejatel/lauljatel seljas erinevatel punase vaiba üritustel. Minu jaoks tähendab punane vaip glamuuri, uhkeid ja miks mitte edevaid ja omanäolisi, silmapaistvaid kostüüme, kuid mida aasta edasi seda piinlikum on mul igasugu punase vaiba galeriisid vaadata. Üks asi on olla seksikas stiilselt ja ma ei saa aru, kuna muutus see, et seksikas peab justkui võrduma labasega. Mingi osa seksikust ja kostüüme võiks jääda koduste magamistoaseinte vahele, kus oma fantaasiaid välja elada.

2692324.main_image.jpg

Kas te olete minuga nõus, et seksikas saab olla ka kurguni kinni nööbitud triiksärgis ja viigipükstes või mida peate teie seksikaks?  Kui keegi ütleks teile, et olete seksikas, kas te võtaks seda pigem meeldiva komplimendina või punastaks piinlikusest, sest seksikus on midagi, mida häbeneda?

 

8 thoughts on “Mis on seksikas?

  1. Ka minu jaoks on seksikus pigem sisemine sära ja enda nahas hästi tundmine. Seksikas saab olla nii kodukitlis kui väikeses mustas kleidis aga endal peab olema mugav. See sisemine sära kumab ka väljapoole ning jääb silma ka teistele. Mikrominis ja killerkontsadel jalgu lohistav tütarlaps ei ole kohe kindlasti seksikas aga sama neiu võib olla üliseksikas teksades, maikasärgis ning tennistega.

  2. Seksikus tuleb ikka enesekindlusest ja heast enesetundest. Ma võin end ka kontsadel ja kleidiga enesekindlalt ja mugavalt tunda. Aga reede õhtul linna peale lähen ma ikka teksade ja mugavate saabasetga, sest tahan end muretult ja mugavalt tunda. Need kes selliseid läbipaistavid pesukomplekte avalikkuse ees kannavad ei ole minu meelest küll seksikad. Ma ei oskagi arvata, mis selle mõte olla võiks, et kleit selga ununeb panna. 😀

  3. Minu jaoks see sõna on nõme 🙂 ju siis on endal mingi kompleks…..
    Aga mul mees ütleb, et kõige seksikam olen ma siis, kui ärkan 🙂 ehk siis ta vaeseke arvab, et sassis juuksed ja padjakas ongi kõige ägedamad 😀

Leave a Reply