Camp Grandma

Ega siin suurt midagi polegi kirjutada, sest pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, aga me oleme nüüd kolm päeva vanama juures Vasulas olnud. Selline naljakas lapsepõlve tunne tuli peale, sest ega ma pole ju siin Vasulas väga palju ööbinud täiskasvanuna. Kes see puberteedina ikka tahab maale vanma juurde minna ja no hiljem olid juba muud huvid ja tegemised. No ja nüüd me siis olemegi siin olnud.

Alustasime oma Lõuna-Eesti reisi vana hea kohvik O külastamisega.

IMG_2014.JPGIMG_2044.JPG

Ma olin jummalast üllatunud, et Vasulasse on mingi täiesti okei ujumiskoht tekkinud. Vanasti oli Vasula suurim miinus see, et siin ei olnud kusagil ujuda. Jões oli, aga see oli kiire vooluga ja sinna meid omapäi väga ei lastud. Nüüd on Vasulas aga täiesti adekvaatne beach olemas.

Vasulasse sõites sõitsin ma mööda mingist Tabiveres asuvast rannast ja mõtlesin kui kohutav koht see oli. Megasuur parkla, otsast otsani autosid täis ja siis nii tilluke killuke ujumisrand, et mulle tundus, et inimesed päevitasid reaalselt üksteisel seljas. Kes tahab niimoodi üksteise otsas ujumas käia? (Ilmselgelt paljud muidugi, sest see killuke oli paksult rahvast täis ju.)

IMG_2048.JPGIMG_2071

Elistvere loomapark (LINK) on selline koht, kuhu tasub minna nii lastega või lasteta. Nii armas ja kodune väike loomapark. Karu magas armsalt põõsa all peidus, põhjapõder jooksis oma aedikus ringiratast…Kõige naljakam oli see, et närilisi Ida kartis, aga mammutit (loe: piisonit) nähes läks täiega elevusse.

IMG_2144IMG_2116IMG_2129

Noh ja ülejäänud aja oleme me lihtsalt Camp Grandmas chillinud. Ma ei mäleta, kuna siin muidu nii rahvast oli kui praegu. Me like. Sest palju rahvast, sh sõnakuulelikke lapsi, tähendab palju lapsehoidjaid.

IMG_2174IMG_2181IMG_2162IMG_2192.JPGIMG_2195.JPGIMG_2226.JPGIMG_2238.JPGIMG_2244.JPGIMG_2262.JPG

No vot. Ja hakkabki otsa saama see “seiklusrikas merereis”. Homme on aeg tagasi reaalsusesse naasta, sest kuigi töö pole jänes, mis eest ära jookseb, siis selline maaidüll ikka arveid ei maksa ja millegi eest on vaja leib lauale teenida. The End.

__________

The last three days we have been in South Estonia at grandma´s. It´s a weird feeling of childhood, because I don´t remember when I last stayed at grandma´s for so long. Who wants to stay in the countryside when in puberty and later I had other things to do, other places to visit. Now we have stayed here just like in the old times. “Old times” sounds like we are fossils:D

We started our trip with visit to lovely café O (LINK) in Põltsmaa. Always worth a visit. And Elistvere Animal Park. It is such a cute park not far from Tartu. Elistvere Animal Park, founded originally as a home for orphaned and injured animals, has now become a home for the descendants of these animals and also inhabitants exchanged from other animal parks and homes. The aim of the park is to provide nature education and offer possibilities to observe wild animals in their natural environment.Read more HERE

And besides that we have just been chillin´. But the fun now starts to come to end, although the idyllic countryliving is fun, it does not pay bills and it´s time to return to everyday life. 

 

Leave a Reply