Mulle oleks sponsorit vaja

Mulle endale tundub, et ma olen päris palju teatris käinud, aga tegelikult on see loomulikult eluvale, enesepettus. “Ema” käisin vaatamas. “Isa” käisin vaatamas uuesti. Viimast muide mängitakse septembris ja pileteid on saada, nii et kes veel näinud ei ole, siis väga väga soovitan. Idaga oleme “Estonias” käinud, “Loheneedust” läheme septembris vaatama (ma ei olnud nõus, et kõik teised peale minu on näinud ja vean Ida mittevastutahtmist uuesti seda vaatama).

Ma ei saa öelda, et need piletid on odavad olnud, aga väga kallid pole mu meelest just ka olnud. Keskmiselt 30 eurot pilet. Välja arvata Draamateatri lasteetendus, kus sooduspilet on vist umbes 10 eurot. Paar päeva tagasi töölt koju sõites jäi mulle ette Kellerteatri suveetenduse reklaam. “10 väikest neegrit” “Ja siis ei jäänud teda ka”. See oli vanasti üks mu lemmikraamatutest ja hakkasin kohe vaatama, millal seda mängitakse. Täpselt sobival ajal. Siis kui Ida on laagris (ja naudib, sest me maksame!). Piletihind lõi põlvist nõrgaks.

Leave a Reply