Tallinn Fashion Week 2023 – aga kuhu mood jäi?

“Uju trendile vastuvoolu, kasuta peakatteid, värv on energia!” need on moeproffide nõuanded, kuidas jääda silma, Tallinn Fashion Weeki külatajatele. Tänavusi etendusi vaadates ütlen ma, et keegi võiks anda samasugust nõu ka moedisaneritele, sest oli nagu nime poolest Fashion Week ja laval moeetendused, aga mida tegelikkuses ei olnud, oli fashion.

Või ei. Ma valetan. Oli küll. Aga mitte lavalaudadel, vaid külastajate seljas. Ja nii jääb mulle selle sündmuse konseptsioon segaseks. Jätame siis need moeetendused üldse ära ja paneme külastajad lavadele kõndima. Kuigi ega ka “stiilseimad” külastajad panevad mind natuke kulmu kergitama. Selles mõttes, et on küll efektne panna pähe kübar, mis on suurem kui elu, aga ma tundsin siiralt kaasa nendele inimestele, kes roosa kübara”daami” taga pidid istuma. Ilmselt jäi neile etendusest meelde vaid ruuduline kübar.

Leave a Reply