Lõpuks ometi saan ma teile avaldada saladuse, mida olen viimased kaheksa kuud teie eest varjanud

Ma olen alati kadestanud inimesi, kes julgevad teha elus kannapöördeid. Selles mõttes, et oled terve elu näiteks olnud piloot ja siis mõtled, et hakkaks hoopis saunaklubi pidama. Või siis olen ma kadestanud neid “diipe kunstiinimesi”, kes hingavad loodusega ühes rütmis, käivad “savvusannas” ja noh on sellised vaimsed. Mina ei julge.

Siis aga sattusin ma Norras kokku Ingeborgiga, kes tegeleb erinevate retriitide ja kurustega ning minus käis ära see “klikk”, mida ma teiste juures olen kadestanud. Niisiis olen ma viimased kaheksa kuud osalenud holistilise teraapia kursustel ning eile oli see päev kui ma sain kätte oma diplomi.

10 thoughts on “Lõpuks ometi saan ma teile avaldada saladuse, mida olen viimased kaheksa kuud teie eest varjanud

  1. Sa ei karda, et tänu sellele aprillinaljale sul 27. juunil õu yoniteraapiat nõudvaid naisi täis on? 😉

Leave a Reply