Mis värk nende surnutega on?

Lugesin La Tene lehelt, miks surnud inimesed meie unenägudesse tulevad. “Kui surnud inimene ilmutab end, ta ei räägi sinuga ja on vaid vilksamisi sinuga koos mingis olukorras, siis tuleb sul lahti seletada unenäo sümboolika. Sümboliteks võivad olla näiteks vesi, koolimaja, trepid, lilled, loomad, linnud, põld, mägi või midagi muud. Igal sümbolil on eriline ja lahkunud inimene viitab sellele, et see sõnum on üliväärtuslik.”

Ma ei ole kunagi olnud suurem asi analüüsija. Eriti veel unenägude analüüsija. Võtsin unenägude seletaja lahti. Voodi – VOODI (ilus) – õnnelikku abielu. Katkine voodi – pahandust ja muret. Voodis magamine – lasterikkust, head tervist ja jõudu. Aga kui voodisse tuleb magama surnud inimene?

One thought on “Mis värk nende surnutega on?

  1. Unenäod on 99% kokku pandud meie kogemustest ja mälestusest reaalses elus, aga vahest suurema, vahest väiksema “vindiga”. Eriti palju hakkame ühel hetkel nägema oma lapsepõlvekodu, olulisi inimesi selles ajas jne.

Leave a Reply