Lõpetame nende kodutööde kirjutamise nüüd, eks?

Mõnikord tundub mulle, et me elame nii moodsas riigis, et vahepeal tunnen end nagu Pätsuaegne naine, kes pooli moodsaid asju esimest korda näeb. Alustame kasvõi tollest BeReal (sry, ma tegelt ei tea, kuidas seda kirjutatakse) äpist, millega noored mul palusid endast pilti teha ja ma nende pildistamise asemel endast selfiet hakkasin tegema.

Aga noh sellised äpid ja see, et ma neid ei tea, ei pane mind imestama. Ma ei ole enam 15 ja ausalt ega mind need ei huvita ka. Vabalt võin olla see vend, kes viis kuud vanu TikTok videosid Facebookist vaatab.

2 thoughts on “Lõpetame nende kodutööde kirjutamise nüüd, eks?

  1. Variant on ju ka, et essee asemel kutsutakse järgmisesse (viimasesse) vooru ja palutakse ette valmistada arutelu vms kindlal teemal. Ja siis saab juba rohkem aimu inimese mõtetest ning vajadusel küsida juurde selmet esseed lugeda.

    • Jah, ma olen sama meelt. Igal juhul annab minu arvates vestlus/arutelu parema ülevaate, aga ma pole ka HR. Mulle endale on kõige rohkem vastukarva videoesseed või kuidas neid nimetada kui pead saatma 5 min videoarutelu etteantud teemal, õnneks/kahjuks pole ma ka neid kunagi saatma pidanud.

Leave a Reply