Mis värk on?

Mul on üks väga teatrilembene sõbranna. Okei, valetan. Mul on vist kõik sõbrannad sellised, kes vähemalt korra nädalas teatris käivad. Vaid mina olen see, kes arvab, et on teatrilembene, aga tegelikult käisin ma teatris…aa oot, vähem kui kuu aega tagasi. Samas mu sõbrannadega võrreldes see ongi ammu.

Igatahes käisin ma selle sõbrannaga teatris ja järgmisel hetkel olin ma eile Idaga “Estonias”, Ida oli peaaegu seda samal õhtul uuesti vaatama minemas ja palus, et me uuesti läheksime aprillis sama etendust vaatama, eile hilisõhtul ostis sõbranna meile naistepäevaks teatripiletid, täna hommikul kell kuus ostsin ma piletid draamateatrisse, sünnipäevaks vean Mareki baletti vaatama ja kui ma ei oleks Norras, siis oleks me märtsi esimesel nädalavahetusel ka teatris. A olengi ju. Lihtsalt mitte Eestis. Hoopis Rootsis. Läheme emme ja Idaga vaatama etendust, kus mu vanaonu pojapoeg peaosas on.

4 thoughts on “Mis värk on?

Leave a Reply