Päästake Eesti või päästke noored hinged?

Mida aasta edasi, seda raskem on mul otsustada, keda valida. Polegi nagu kedagi valida. Mulle üldse ei meeldi see, et ma pean minema valima selle pärast, et vältida kellegi teise võimule pääsemist. Tahaks, et oleks selline tunne, et oh see erakond on see, kelle poolt tahaks hääle anda ja vot nende mõtted ja vaated on sellised nagu mul. Aga see soov läheb vist fantaasia valdkonda juba?

Nii palju võin ma aga küll öelda, et kui ma mingil hetkel väsisin Reformi valmisest ja flirtisin nii Respublica, Isamaa, isegi sotsidega (ning pettusin kõikides), siis täna tunnen ma, et kedagi peale Reformierakonna polegi valida. Ja öelge mis tahate, see, kuidas Kaja Kallas hetkel paneb maailma suurriigid end kuulama, on vägev.

7 thoughts on “Päästake Eesti või päästke noored hinged?

 1. Kes need müstilised maainimesed on muidu? Sa ise elad ju ka maal ometi. Kedagi valida tõesti ei ole, sellega olen absoluutselt nõus, aga Kaja Kallas on absoluutselt kõige vastikum ja ebameeldivam poliitik, keda ma nimetada tean. Helmed on muidugi kohe tihedalt kannul, aga Kajat nad siiski ei löö.

  • Vaata Taavi Libe saadet ja saad maainimese kohta vastuse. Muidugi võib olen ma samasugune ja lihtsalt ise ei näe,m..
   Kaja Kallas on hetkel maailma mõistes tegija (ja mulle on ta ka varem ebasümpaatne olnud)

  • Mis Kaja Kallase juures vastik on? Siirt üritan aru saada, sest see väide jääb mulle arusaamatuks. Vastik on Martin Helme kiidukõne iseendale “Tööuntervjuus”. Vastik on Mart Helme lõputu populistlik verbaalne kõhulahtisus või Kert Kingo piiritu rumalus, mida ta ei häbene demonstreerida. Aga ma ei näe Kaja Kallases midagi vastikut. Ta on no bullshit naine ja selliseid juhte ongi vaja. Mitte pallikest Ratast või tuulelipp Helmeid.

   • Kogu tema olek ja tegevus ausaltöeldes. Eluvõõras, vatisees kasvatatud sulist issi tütreke, kes kujutab ette, et on kõva tegija. Eriti naeruväärne on see reklaam kus ta telekast välja tuleb ja pensionärid 400 eurose pensionitõusuga pahviks lööb 😃 Samas illustreerib see reklaam tema olemust ideaalselt.

  • Mida Kaja Kallas Eesti elanike heaks on teinud? Ja ma ei mōtle, et käib meile maailmas rahu toomas, sest ka see pole tōene. Eestis on elu kallim kui mujal ja rahvas vaesem kui mujal. Eveliis, Sa oled turundusvaldkonna inimene. Kas Sa ei näe, kuidas Kaja Kallast turundatakse? Iseenesest on seda hästi huvitav Eesti kontekstis jälgida. Millised suurriigid teda kuulavad? Suurriigid teevad oma poliitikat. Ja ka seda on huvitav jälgida.

Leave a Reply