Ma ei saa ju olla kehvem kui Mallukas?

Ma olen mõelnud juba mõnda aega natuke vinguda, aga siis tuli Mallukas oma hädadega välja ja mõtlesin, et kus ma siis olen hale copy cat. Kujutasin ette, kuidas armsad kommenteerijad, saavad öelda, et näe, tahtis ka tähelepanu ja kui teisiti enam ei saanud, siis mõtles endale vea külge.

Ei mõelnud. Viga on täitsa olemas ja lausa septembrist saati, aga on üsna minulik, et ma ei ole viitsinud sellega tegeleda.

2 thoughts on “Ma ei saa ju olla kehvem kui Mallukas?

  1. Arsti juures ära käia on väga hea mõte. Ma valutasin jalalaba oma pool aastat, meespool muudkui käis peale, et mine arsti juurde. Ei viitsinud, noh. Lõpuks käisin ortopeedi juures ära, sain teada, et tegemist on liignõgusa tallavõlviga ja kirjutati välja tallatugi (hetkel tegemisel). Käisin juba septembris ja pärast seda pole jalg mitte kordagi valutanud, enne hakkas alati, kui üle 3-4 km oli kõnnitud. Nii et arsti juurde on mõtet minna, häda haihtub hetkega (juba mõtlen, kas oli põhjust tallatoele kulutada :-)).

Leave a Reply