“Miks sa mind rahvatantsust ära blokkid” ehk Ääsmäe rahavatants 30

Meil käisid reedel külas eelmise töökoha kolleegid. Selline vahva punt oli, et minu arvates ei oleks olnud aus ilma ühe korraliku peota laiali minna ja nii me siis reedel sauna- ja tünnipeoks kokku saimegi.

Naerda sai palju, huvitavaid vestlusi oli veelgi rohkem ja isegi kui väga alkoholi ei tarbi, siis peale pikale läinud pidu (me Marekiga saime magama kell neli hommikul, teised olid ammu lahkunud, aga meil kuidagi jätkus juttu kauemaks) ikka ei ole järgmisel päeval liiga palju energiat. Tahaks vaid teleka ees pikali olla ja tobedaid filme vaadata.

One thought on ““Miks sa mind rahvatantsust ära blokkid” ehk Ääsmäe rahavatants 30

  1. Eilne “Tantsud tähtedega”saade näitas,et 2 vasakut jalga on vaid meie peas.
    Põhikoolis 40+ aastat tagasi tantsisin rahvatantsu. Järgmine kord oli aasta enne viimast tantsupidu. Oi kui õnnelik olin,kui tantsupeole pääsesime. Need lõputud trennid lõõskava päikse all või vihmasajus…kõik tasus kuhjaga ära!
    Tantsupidu vaadata on tõeline elamus! Meeste tantsud- võimsad!
    Mõtle,kui äge perefoto saaks teist rahvariietes😉😚

Leave a Reply