Spontaanne ja segaduses

Sõitsin eile kontorist koju ja autot tankides vaatasin Facebooki sõnumeid, kuhu Mareki õde oli kirjutanud, et kas me Idat varem ei tahaks talle Saaremaale saata. Teoorias kõlas see jube hästi, sest ma olin just nuputamas, et mida Idaga teha need neli enne-Saaremaad päeva. Muidugi oleks ta võinud minuga kontoris olla, aga te vist olete ka aru saanud, et palav on.

Niisiis mõtlesin, et tegelikult ei takista mind mitte miski teda eile Saaremaale viimast. Peale laiskuse. Aga samas mulle meeldis see spontaanne mõte lihtsalt töölt otse saarele põrutada ja nii palusin ma Idal kohvri pakkida ja paar tundi hiljem me juba seal olimegi.

4 thoughts on “Spontaanne ja segaduses

 1. Ohh…Peipsi äärde ihkan minagi. Täiesti teine maailm ja kuidas me seda naudime!Akud saavad laetud ja pinged maandatud.
  Planeerimine- minul on väga palju planeeritud,sest mul on sügava liikumispuudega laps,kes vajab taastusravisid,arstil käimisi,igapäevased ravimid…aga eile nt.läksin lampi Haapsalu poodlema. Küll oli mõnus vaheldus
  Elada tuleb nii,et sa tunneksid sellest rõõmu- olgu või spontaalsete otsustega.
  Ma saan aru,et Idaga vahel draamad ja kardad. Aga proovi nii,et sa ei pabista eos juba ette. Ma üldse ei tea müstikast jms.midagi- aga öeldakse ju- ära kutsu kurja karja.
  Ilusat suve!

  • Oo ja, Peipsi on kohe nagu välismaa. Totaalne lemmikkoht❤️ ja loomulikult on inimesi, olukordi, vajadusi, et tuleb planeerida ja nii ongi, hea kui vahel saab siiski ka spontaanne olla. Elus peab naudingut olema.
   Ida suhtes on sul ôigus, ma kardan ette ja justkui kutsun esile neid draamasid, aga olen tâhele pannud paar aspekti, millal see süveneb ja kus, ning peaks sellele vist rohkem tahelepanu poorama. Loodan, et terapeut ei aita mitte vaid teda, aga meid koiki, kuidas sellega hakkama saada ja ületada see raskus

 2. Kellelt sa selliseid etteheiteid küll kuuled, mis sa kirja panid? Nagu, kohutav. Ma tean, et sa seda Marekit kaitsed ja õigustad, aga ma üldse ei imesta, et sa end nii läbi ja kurnatuna tunned.
  võib-olla sa ikka ei räägi siin siis päris kõike, aga ma tõesti ei saa aru, kuidas Marek sind argipäevas reaalselt toetab? Sellega, et teeb kokkulepitud ülekandeid?Ja siis toimetab väljas, mida talle teha meeldib?
  Anna andeks Eveliis, ma tahaks sulle lihtsalt pika pai teha. See on ju meeletu tamp ja pinge, mis sul igapäevaselt seosses lapsega peal on. Ega lõputult ei jaksagi, ühel hetkel käib kett maha.

  • Ma ei süüdista ja ei kaitse kedagi, kuid tunnen aegajalt end nii väsinuna ja nii läbikukkununa, et siis käivad kõik lained üle pea ja hetkel suur segadus peas, etmida ma valesti ometi teen

Leave a Reply