Kas peaks ka moodne olema ja lahku minema?

Eks neid tülisid tuleb igas abielus ette ja no offense, ma ei usu neid inimesi, kes ütlevad, et nad kunagi ei tülitse, erimeelsusi tuleb ilmselt ette kõikidel, mõned lihtsalt ei tunnista neid või siis neeab teine pool kogu aeg oma arvamuse alla. Aga võib olla ma muiudgi eksin. Polegi oluline.

Väga palju mu tuttavaid ja vähem tuttavaid on viimasel ajal lahku läinud, tundubki olevat selline moodne trend, et kui midagi ei meeldi, siis lihtsam on laiali minna. Ja kuna see trend on nii tugev, siis pean tunnistama, et minagi pillun tülide käigus sõnakõlksuna “a lähme siis lahku” fraasi. Kuna ma tegelikult seda ei mõtle, siis olen õppinud end talitsema, sõnadel on teadupärast tugev võim, aga kui me siin jälle tülitsesime, siis tundsin küll, et võib olla on kõikidele lihtsam. Selles mõttes, et võibolla ma ei olegi võrdselt panustav abikaasa, vaid koorem. Stressiallikas.

2 thoughts on “Kas peaks ka moodne olema ja lahku minema?

 1. Oled sa kunagi mõelnud, mis/kus/kuidas sa elaksid, kui lahku läheksid?
  Kuidas arvad, millest kõige enam puudust tunneksid. Taga igatseksid?

  Arusaadav, et lapsele ei meeldi, kui vanemad sageli tülitsevad/kakalevad. Ja tegelikult on selliselt plikatirtsult vist palju oodatud, et kui teie kaklete, siis tema peab suutma rahulikuks jääda ja end kontrollida.

  Mulle tunudb, et sa panustad väga palju, kohe väga palju. Iseasi, kui teil vanematena on konflikt juba eos, st et üks leiab, et laps peaks neis huvikoolides osalema ja teine leiab, et see pole sellisel kujul/viisil/hinnaga vajalik.

  p. s ma ikkagi lunastasin endale juurdepääsu, tundsin su blogist puudust. Loodetavasti sa ei pane pahaks, kui ma kuidagi terav olen.
  Aga sa tegelikult meeldid mulle, oled äge, hakkaja ja tegus naine, hea stiilitunnetus ning maitse on sul lisaks kõigele, ning tegelikult ma tahaks sulle ikka ja aina soovitada üht. Aga ma hoian end kõigest väest tagasi:)

  • Oi kui tore sind siin näha😎 Teravuse vastu ei ole mul mitte midagi, lase aga kui tuleb, olen sellest puudust tundnud (et siis hiljem vigiseda et appi see Kellakägu🤣).

   Jah, selles on sul õigus, et palju paluda et Ida tasa oleks kui me vaidleme, ma saan taiesti aru, aga ei jaksa ju korraga kahe tüliga tegeleda🤷‍♀️ mis huvikoole/ringe puudutab, siis tegelikult me mõlemad oleme seda meelt, et neid peab olema (jargmisest aastast Ida ise tahtis spordiringi ara jatta, sest ei jaksa ja mulle sobib) ja omavahel meil ongi kokkulepe, et mina tegelen huviringide ja laste sünnipäevade jms, Marek panustab Ussipesa töödesse.
   Ja noh nii kaugele pole ma mõelnud, et kus ja mis ja kuidas ma elaks kui oleks lahus, minu loogika ütleb ilmselt et majas edasi😂 aga pariselt lahus olek oleks viimane asi, mida ma sooviks. Lihtsalt viimasel ajal on stressi jube palju ja koikide emotsioonid laes…

Leave a Reply