Klatšin avalikult suunamudijaid

Oi, milline clickbait pealkiri eksju? Samas kas ikka on? Sest tunnistame ausalt, kollaste uudiste, kõmu, klatši ja “Kroonika” aeg on tegelikult möödas. Keda see klatš ikka enam huvitab. Aga ikka aegajalt jääb mõni asi silma ja paneb kulmu kergitama. Paratamatult olen mina ka üks seda tüüpi inimene, kes siis kohe tahab arvamust avaldada. Aga seda ka enam väga ei tohi. Esiteks ausalt ei taha draamasid, teiseks ausalt ei taha kohtuga ähvardamist ja nõudeid solvamise eest ja kolmandaks ega seda ka ei taha, et keegi kusagil kukub oma sotsiaalmeedias täägima ja kadeduses süüdistama.

Seega peaksin ma nüüd juba eos selle postituse ära kustutama ja klatšima nii nagu normaalsed inimesed seda teevad – vaid sõbrannade seltskonnas. Oih, vabandust, mulle tuli meelde, et normaalsed inimesed ei räägi kunagi kedagi taga, seda teevad vaid kadedad ja oma eluga mitte rahul olevad inimesed. #vajutandeletenuppu. Nali. Ei vajuta. Püüan siis klatšida nii neutraalselt kui oskan.

2 thoughts on “Klatšin avalikult suunamudijaid

  1. Noh, põhiline on ju, et kui ise nõuad klatšimisvabadust, siis lubad ka teistele seda. Muud nagu polegi öelda nii sisutiheda posti peale;)

    • Ma ei ole kunagi keelanud kellelgi mind taga rääkida. Või olen? Kui kellelgi on midagi mu kohta öelda, siis jumal hoidku…mind aga natuke häirib, et enam ei tohigi midagi öelda, vaid kõike peab tolereerima:)

Leave a Reply