Lugu sellest, kuidas ma (jälle) ärritusin

Tegelikult on see ärritus küll juba mõnda aega tagasi üle läinud, aga eile tuli uuesti meelde, sest mul oli arenguvestlus ja siis sada tundi autos passides sel ajal kui Ida oli sõbra sünnipäeval mängutoas, lugesin ma Seiklusjuttude blogipostitust naiste/meeste erinevatest huvidest ja/või feminismist ja mulle tuli meelde see mõnevõrra unustusse vajunud teema, mis mind esmalt ärritas.

Alustame kaugemalt. Sellest kui tuli välja, et “Lihtsa elu Mailis” kuritarvitas talle ettenähtud hüvesid. Asi ei olnud selles, et ta viis tööautoga lapsi kooli nagu püüti mulje jätta, et see on kõige suurem probleem, vaid selles, kuidas ta kasutas minu ja sinu raha, et oleks olemas lapsehoidja, lastele autojuht, suurem ametibuss, et lapsed ära mahuks ja oleks mugav reisile minna ja nii edasi. Kedagi ei torgi see, et viid oma ametiautoga lapse lasteaeda/kooli. Fakt oli lihtsalt see, et proua Reps läks ahneks ja kuritarvitas hüvesid. Punkt.

Leave a Reply