Mis värk nende purjus helistamistega on?

Mina ei saa aru sellest purjus peaga helistamise värgist. Muidugi olen ma kunagi ise ka seda teinud, aga ma olin siis umbes 20-aastane. Noh noorena ikka on üht-teist tehtud, mida kindlasti enam 40-aastaselt ei teeks. Samas see helistamise värk on ka selline, mida ma tõesti olen vast 1-2 korda teinud. Vähemalt umbes kaks tulebki mulle üldse meelde.

Ometigi tundub, et kuuseis soosib mulle purjus peaga helistamisi. Nende sagedus on kasvanud. Seda eepilist endise peika öist helistamist te juba teate. Mida rohkem ma sellele mõtlen, siis piinlik hakkab kuidagi. Ses mõttes, et mis toimub ühe inimese peas, et ta mõtleb, et oh päris hea mõte on öösel kellelegi helistada. Nagu mida sa loodad? Või millise kohaga mõtled? Ärge vastake, see oli retooriline küsimus.

Leave a Reply