Meie pere ja muud loomad

Elli, Max ja Dexter on nüüd koos elanud kaks kuud ja meie ootused-lootused, et nendest suured sõbrad üksteist tolereerivad majakaaslased saavad ei ole siiani täide läinud. Muutunud on see eest palju. Kõige rohkem on muutunud Max, kellest nüüd on saanud täielik kaisukass. Kuigi tegelikult ei ole see päris täpne väljend, pigem peaks teda kutsuma peakassiks. Tema lemmikpaigaks on magada öösiti Mareki peas. Kui Mareki pead parasjagu käepärast võtta ei ole, siis on sobib Ida pea ka.

“Max, lõpeta!” ärkasin ma keset ööd täna Mareki kärkimise peale, “sa ei pea mu pead pesema.” Vaikus. Jään magama, Max on läinud korraks teise tuppa, hetk hiljem ärkan sama lause peale. Max on tagasi platsis ja peseb Mareki pead. Kui üks kass jaksab end (ja nagu näha teisi) pesta, siis on see Max. Hoolikalt ja häälekalt.

4 thoughts on “Meie pere ja muud loomad

 1. Omal mul puudub kogemus,kuna minu kass ei salli teisi kasse( v.a üks endine kodutu,kellega koos mahtus ühele õuele). Kõigile teistele kassidele ja ka suurtele koertele kargab kallale.
  Aga paaril tuttaval on oma kassile lisaks 1 võetud. Nemad lasevadki lihtsalt olla,et kassid lepiks/ harjuks teineteisega. Aega on läinud pea pool aastat ja nüüd on kassid juba leplikumad.
  Eks need kodutud kassid vajavadki rohkem paisid- on nad ju enne kõigest ilma olnud. Samas tundub,et teie kassid üksteist ju ei vihka.
  Loodame parimat!
  Aga see peapesu …..issand,te olete nii ägedad!

  • Nad vist otseselt ei vihka jah, aga kuidagi üldse ei taha läbi saada. Eks me annamegi neile aega enne kui siin plaan Bsid rakendama hakkame ja loodame samuti et ikka mahuvad ära.
   Täna kui öösel silmad lahti tegin, siis Max oli end keeranud rõngasse Mareki pea ümber ja tagumised käpad olid kuidagi Ida pea ümber. Nagu s-kujuline vorst. Õhtul tuli platsi nii nagu alati, kõige pealt piidles Marekit toolilt, siis võttis asendi pea juures sisse ja hakkas pesema…seekord enda pead:D

  • Ma tahaks kohe filmida seda kassi ja tema õhtuseid tegutsemisi, aga noh ilmselgelt ta ju siis neid ei tee. Peaks panema öökaamera tuppa, saaks kassist sellist “contenti”

Leave a Reply